Mrkela ne može da dođe sebi nakon smrti Kosanovića: “Mnogo me je pogodilo, večno ću pamtiti prijatelja”

Kosanovića je slomio korona virus

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic

Crvenu zvezdu je izuzetno pogodila vest da je Milan Kosanović, danas preminuo u 50. godini života, a neko ko je sa njim imao fenomenalnu saradnju, prvo u Fudbalskom savezu Srbije, a potom i u našem klubu je Mitar Mrkela.

– Izuzetno me je pogodila vest da je Milan Kosanović preminuo. On je pre svega bio moj prijatelj i uvek rado viđen gost na našem stadionu. Imali smo fenomenalan odnos prvo u FSS gde smo tri godine sjajno sarađivali i zajedno slavili titulu šampiona sveta reprezentacije do 20 godina, a potom se ta kooperacija nastavila i u Crvenoj zvezdi. Kažem, osim profesionalne saradnje, on je bio i moj prijatelj i neko koga ću večno pamtiti. Uvek će imati posebno mesto u mom srcu i rado ću se prisećati naših razgovora o svim životnim temama. Naravno, najviše smo voleli da pričamo o fudbalu – počeo je Mrkela.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kosanovića je zahvatio korona virus, a kako se stanje pogoršalo, morao je da bude hitno hospitalizovan. Ipak, ovu bitku nije pobedio…

– Mnogo me je sve ovo pogodilo. Obeležio je jedan sjajan period u Crvenoj zvezdi, bio deo mnogih uspeha, sigurno će ga svi navijači večno pamtiti kao jednog od najvećih stručnjaka koje je srpski fudbal imao. I ovom prilikom želim da uputim saučešće porodici Kosanović. Biće večno u našim srcima – zaključio je Mrkela.

Ko je bio Milan Kosanović, bivši trener Zvezde kog je odnela korona? Imao je veoma tešku bolest!

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar