Zagorac našao dva pojačanja za Partizan i objasnio šta se desilo sa njim ove sezone

Vraća se iz povrede

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Rade Zagorac se konačno oporavio od povrede koju je zadobio na samom kraju Partizanovog takmičenja u Evrokupu.

Srpski košarkaš je otvoreno pričao o svemu za klupski sajt, a prvo se dotakao upravo svoje povrede. On se nada da bi uskoro mogao da bude na parketu i da će biti od pomoći svojim saigračima u borbi za pehar Superlige Srbije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Žao mi je što se desila ta povreda u trenutku kada je to možda bila ključna utakmica za prolaz u završnicu Evrokupa. Jeste situacija bila teška, ali voleo bih da sam mogao da budem tu i pomogne – započeo je Zagorac za klupsku televiziju.

Zagorac je meč sa Cedevita Olimpijom igrao prilično rovit, što se se ispostavilo kao greška.

– Na kraju se ispostavilo da je igranje na toj utakmici dosta i prologiralo čitavu ovu pauzu. Bio je nezgodan udarac u Zadru, povreda nije bila naivna. Zadnji deo vrata i početak kičme je bilo u pitanju – kazao je Zagorac.

Foto: STARSPORT

Novi sistem KLS se dopada igraču crno-belih, a on podrazumeva nokaut fazu od trenutka kada se priključe abaligaši.

– Specifičan je period sezone koji, pored izostanka nekog takmičarskog ambijenta i motiva, uvek ima veliku važnost što se tiče prestiža u našoj državi. Dopada mi se ovaj novi sistem takmičenja, što se odmah igra na ispadanje i verujem da će svima biti zanimljivije – smatra Zagorac.

Ukoliko savladaju Mladost iz Zemuna, koja im je prva prepreka, u nastavku takmičenja igrači Partizana mogu da ukrste koplja sa Megom, koja u prvom susretu igra protiv Vojvodine.

– Mega je odlična. Legitimna seniorska ekipa bez ikakvih aspiracija da nekog iznenade. Imaju dva igrača koja bi Partizanu jako dobro došla u nekoj budućnosti i imaju dva momka koji su bili u idealnoj petorci ABA lige. Trebalo bi da idu na to da osvoje KLS bez ikakve priče o tome da iznenade bilo koga – navodi Zagorac koji je 2012. godine karijeru krenuo upravo u Megi

Izađeš na teren kad je najteže i pobediš: “Deda” je spasio Crvenu zvezdu i pokazao srce šampiona!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar