Devojka me je VARALA s mojim bratom, pa sam ja spavao s njenom majkom, a sad je smislila još goru OSVETU

Ušli su u začaran krug

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Osveta za osvetom nikada ne mogu da izađu na dobro, iako smo ponekad uvereni u suprotno.

Jedan Britanac se požalio terapeutkinji za seksualne odnose Džejn Gorman kako ga je njegova devojka prevarila sa njegovim bratom, a onda je on smislio način da joj se osveti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ali, nije se samo na tome završilo.

– Devojka me je prevarila sa mojim bratom, a onda sam ja imao seks sa njenom majkom. Oboje smo nastavili to da radimo, a onda je ona spavala sa još 20 muškaraca – započeo je svoju priču.

Foto: Andor Bujdoso / Alamy / Alamy / Profimedia

– Prijatelji nam kažu da smo ludi. Mole nas da prestanemo to da radimo i da se pomirimo, ali niko od nas neće da uradi prvi korak. Ona tvrdi da je sve moja krivica. Da sam bio bolji dečko, ona sigurno ne bi pala u iskušenje da me prevari – objašnjava Britanac.

Foto: Freepik/diana_mironenko

– Volim je i želim da se ovo završi ali ne vidim način da se to desi jer smo još uvek u svađi. Kad nas dvoje vodimo ljubav, oboje uživamo maksimalno, imamo divlji i strastven seks – završava svoju priču, a Džejn mu odgovara:

Foto: Andor Bujdoso / Alamy / Alamy / Profimedia

– Svi vaši prijatelji vam govore da prestanete to da radite, a vi i vaša devojka i dalje niste preduzeli nijedan korak. Sigurna sam da vam je ideja o osveti bila dobra kad vas je devojka prevarila. Vratili ste joj tako što ste spavali sa njenom majkom. To je trebalo da predstavlja kraj, a umesto toga vaša devojka vas je prevarila sa još 20 momaka. Zar ne mislite da su se stvari otrgle kontroli?



Izvor: Objektiv.rs, Dailystar

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar