Otkrila sam da me dečko vara s mojom sestrom, zanemela sam kad sam čula kako su se IGRALI dok sam spavala

Doživela je najveće poniženje u svom životu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Kada je jedna Engleskinja saznala da ju je dečko prevario s njenom rođenom sestrom, njen svet se srušio.

– Uvek sam se osećala kao ružna sestra, a naon što me je dečko prevario s mojom mlađom sestrom, osećam se i kao najveća glupača – počinje ona svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ja imam 28, a on 29, dok moja sestra ima 26 godina. Sve je bilo u redu dok se nismo okupili za Uskrs i tada je sve krenulo naopako – kaže devojka i nastavlja:

– Te noći sam ranije otišla u krevet jer sam znala da će me naša trogodišnja ćerka koja ima nemiran san, često buditi. Njih dvoje su ostali da piju u dnevnoj sobi.

Foto: Freepik/freepic.diller

– Narednog jutra, moje sestre nije bilo a dečko je izgledao očajno. Bukvalno se trgnuo kada sam počela da ga grlim. Odmah sam znala da nešto ozbiljno nije u redu – navodi Britanka.

– Uveče, dok smo gledali televiziju, zahtevala sam od njega da mi ispriča šta se dogodilo. Srce mi je prepuklo, kada je počeo da plače i da mi objašnjava kako su oboje bili pijani i da se jedino seća da su imali oralni seks. Tu, na ovoj istoj fotelji u dnevnoj sobi – iskrena je ona.

Foto: Shutterstock ilustracija

– Plakao je kiša i molio me za oproštaj. Rekao mi je da se toi dogodilo samo jednom, i da je za sve kriv alkohol, kao i da mu se moja sestra uopšte ne sviđa. Zajedno smo 6 godina i volim ga svim srcem, ali ne znam kako da pređem preko ovoga. Zato sam odlučila da se rastanemo na određeno vreme – objašnjava Engleskinja.

Foto: Dash / Alamy / Profimedia

– Osećam se izdano, nemam ni trunčicu samopouzdanja. Kada se pogledam u ogledalu, vidim nekog ko je debeo i ružan. Pitam se zašto je on uopšte sa mnom… Moja sestra živi u susednoj ulici i nijednom se nismo videle ili čule od ovog događaja. Sve vreme se pitam, kako da mu dam drugu šansu kada me je prevario, i to sa mojom rođenom sestrom – očajna je devojka.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar