Baba Vanga mi je rekla da zaspim na gomili šećera: Poslušala sam je i apsolutno sve mi se obistinilo!

Sutradan je ponovo otišla, kasnila je, a ispred Vangine kuće nije bilo ljudi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Profimedia/BORYANA KATSAROVA / AFP, Printscreen/Youtube

Jedna od legendi bugarskog sporta i svetska rekorderka u skoku u vis Stefka Kostadinova ispričala je neverovatnu priču u „Zabranjenoj emisiji“ na jednoj bugarskoj televiziji i otkrila da joj je 1985. godine baba Vanga rekla nešto veoma važno.

Kostadinova je bila u kampu sa nacionalnom atletskom reprezentacijom u atletici u Petriču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Poznanik joj je sredio da vidi proročicu. Stefka je čekala ispred Vangine kuće upravo u tom mestu, gde je i sama “baba” živela. Proročica je izašla, pozvala Stefku po imenu i nagovarala je da odmah ode i spava na gomili šećera. Sportistkinja je upravo to i učinila.

Sutradan je ponovo otišla, kasnila je, a ispred Vangine kuće nije bilo ljudi. Štefka je došla svojim Moskvičem, koji ju je doveo u kamp, a onda je stigla i Vanga. Rekla je:

“Stefka, zakasnila si. Blagoslovena si! Stvari će ti se uvek dogoditi iz druge”.

Legenda je to priznala – sve u njenom životu se od tog trenutka događalo iz druge. Svi veliki skokovi u njenoj karijeri proizašli su iz drugog pokušaja. Ispostavilo se da je velika ljubav njenog života bio njen drugi suprug Nikolaj.

Ponovo izabrana peti put zaredom za predsedavajuću bugarskog Olimpijskog komiteta, Kostadinova se pohvalila da je Hristo Stoičkov sada njen zamenik.

Veganstvo je krenulo iz muke! Ja volim meso, ali strah je pobedio: Potresno priznanje Jelene Đoković



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

Ostavite komentar