POTRESNO svedočenje Anastasije Ražnatović o odrastanju bez oca Arkana: Jedna stvar joj je bila NAJTEŽA

Mladoj pevačici falila je očinska figura tokom čitavog života

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Časlav Vukojičić, EPA PHOTO / EPA FILES

Anastasija Ražnatović ne krije koliko je ponosna na svoju mamu Svetlanu Cecu Ražnatović, ali i otkriva kako je bilo odrastanje bez oca Željka Ražnatovića Akrana, koji je ubijen 15. januara 2000. godine.

– Otkad znam za sebe, tate se ne sećam. Uvek mi je bilo teško što nemam oca, a najviše mi je nedostajao dok sam bila mala. Kada su očevi dolazili po svoje ćerke u školu, tada bih se često zamislila i bila sam tužna, ali sam naučila da živim sa tim. Hvala bogu, pored sebe sam imala majku i tetku, koje su mi pružile ljubav i bile potpuno posvećene Veljku i meni- rekla je Anastasija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Instagram printscreen/anastasijaraznatovic

Ovom prilikom Anastasija je otkrila i čega se sve njena mama odrekla zbog uloge samohranog roditelja.

– Svega se odrekla jer je drugačije kada oba roditelja vode računa u odrastanju dece. Samohrani roditelj sve mora sam da nosi na svojim leđima. Moja mama se celi život javno eksponirala i prošla je kroz mnoge stvari. Sve to je dodatno otežalo situaciju jer uz veliki pritisak javnosti, Ceca je morala da bude i dobra majka – objasnila je Anastasija i dodala:

– Kada pomislim na svoju majku i njeno iskustvo, poručila bih svim samohranim majkama da budu jake, da budu najveći oslonac i prijatelj svojoj deci i sve će biti kako treba. Deca će to znati da cene.

Anastasija počela zajednički život sa dečkom: Od DVA stana na Dorćolu napravili DUPLEKS od 200 kvadrata?!



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar