Novi težak udarac za Partizan: Posle Asana, Stanojević ostaje bez ključnog igrača!

Neće ostati u Humskoj naredne sezone

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan StevanovicStarsport

Nakon potpisa Filipa Holendera, za Partizan stiže jedna loša vest. Naime, Svetozar Marković neće ostati u Humsku sledeće sezone, što je indirektno potvrdio u razgovoru za grčku Gazetu.

Marković je ove sezone bio najbolji defanzivac crno-belih i predstavlja pravi stub Stanojevićevog tima, koji će morati da potraži novo rešenje na pozciji štopera.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Marković namerava da se vrati u Pirej i zaigra u Olimpijakos, koji ima važeći ugovor sa mladim srpskim reprezentativcem.

– Sad sam kompletno spreman. Odigrao sam skoro svaku utakmicu za Partizan ove sezone. Verujem da sam sad sposoban da postanem ključni igrač Olimpijakosa u bliskoj budućnosti, rekao je Marković i dodao:

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

– Neprestano sam u kontaktu sa ljudima iz Olimpijakosa. U obavezi sam da se vratim u Atinu ćim se završi sezona u Srbiji i tamo ću se boriti za mesto u najboljih 11. Crveno-beli su sjajan tim, sa sjajnim pojedincima. Njihovi defanzivci su vrhunski igrači. Biće mi privilegija što ću s njima da treniram, nadam se i igram, počev od sledeće sezone.

Nismo zlostavljali i ucenjivali Asana: Vučelić izneo baš sve detalje o skandalu u Partizanu!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar