Danas i do 30 stepeni, a onda nagli OBRT! Evo kakvo nas vreme očekuje za vikend, novo ZAHLAĐENJE

U subotu svežije uz razvedravanje na severu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

U petak na severu Vojvodine zahlađenje sa kišom, a u centralnim i južnim predelima sunčano i vrlo toplo.

Oblaci koji donose kišu i lokalne pljuskove se premeštaju popodne od severa ka zapadnim i centralnim predelima Srbije gde se očekuje kiša i pljuskovi krajem dana. Samo na jugu Srbije ostaje vrlo toplo do večernjih sati. Vetar pre podne južni, a popodne na severu Srbije u skretanju na umeren do pojačan severni i severozapadni.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 7°C u Požegi i Dimitrovgradu do 14°C u Beogradu, a maksimalna od 18°C na severu Vojvodine do 30°C u južnoj Srbiji, u Leskovcu.

Beograd:

U petak toplo u prvom delu dana, a popodne naoblačenje sa kišom i padom temperature. Vetar pre podne južni, a popodne u skretanju na umeren severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 25°C.

Niš:

U petak sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine. Kasnije popodne naoblačenje, a uveče i u noći ka suboti je moguća pojava kiše i pljuskova. Vetar slab do umeren južni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna do 29°C.

Užički region:

U petak toplo sa sunčanim periodima u prvom delu dana, a popodne postepeno naoblačenje i krajem dana kiša i lokalni pljuskovi. Vetar slab do umeren južni, a uveče severni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 7°C do 11°C, a maksimalna od 27°C do 29°C, na Zlatiboru i Tari oko 23°C.

Vojvodina:

U petak na severu Vojvodine zahlađenje sa kišom, a na jugu Banata toplo u prvom delu dana. Kišni oblaci se premeštaju od severa ka jugu i popodne zahvataju i jug Vojvodine uz moguće lokalne pljuskove i pad temperature.

Vetar pre podne južni, a zatim u skretanju na umeren do pojačan severni i severozapadni, najpre na severu Vojvodine. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 12°C do 14°C, a maksimalna od 18°C na severu Vojvodine do 25°C na jugu Banata.

Novi Sad:

U petak naoblačenje sa kišom i mogućim lokalnim pljuskovima od sredinom dana i popodne. Vetar ujutru južni, a popodne u skretanju na umeren do pojačan severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 13°C, a maksimalna do 22°C, popodne u padu.

Subotica:

U petak naoblačenje i zahlađenje sa kišom već u toku prepodneva. Vetar ujutru južni, a zatim u skretanju na umeren do pojačan severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 12°C, maksimalna do 18°C i u daljem padu popodne.

Vreme narednih dana:

U subotu svežije uz razvedravanje na severu, a na jugu sa slabom kišom ujutru, a zatim i na jugu suvo. Od nedelje sunčano i sve toplije. Novo naoblačenje sa kišom i pljuskovima se očekuje u sredu.

Izvor:

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar