Supruga mi je rekla da bi volela da je gledam u akciji s drugom ženom, a onda je počelo 9 NAJLUĐIH minuta

Predlog njegove supruge ga je iznenadio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Kada mu je supruga rekla da joj je najveća seksualna fantazija da vodi ljubav s drugom ženom, jedan Britanac nije znao kako da reaguje.

– Ja imam 36, a ona 34 godine. U braku smo 10 godina i imamo dvoje divne dece – započinje on svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Volimo jedno drugo i ona je moj najbolji prijatelj. I dalje mi je neverovatno seksi i redovno vodimo ljubav dva ili tri puta nedeljno a ona uvek doživi orgazam – kaže muškarac i nastavlja:

– Nikada nije ni pomenula da joj nešto nedostaje u našem seksualnom životu, i zbog toga me je zaintrigirala kada mi je rekla da želi da opiše svoju najveću seksualnu fantaziju. Bila je veoma detaljna: Nas dvoje odlazimo u bar u kojem ćemo pronaći ženu s kojom će ona imati seks.

Foto: Freepik/gpointstudio

– Njena žena iz snova je plavuša, visoka i s telom da “umreš”! Popijemo nekoliko pića, a moja supruga se naginje ka plavuši i nežno je ljubi. Nakon toga odlazimo kod nas kući i ja gledam kako njih dve vode ljubav – objašnjava Englez.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Ta priča me je maksimalno uzbudila, a kada me je supruga pitala: “Da li bi voleo da me gledaš dok imam seks s drugom ženom?”, više nisam mogao da se uzdržim. Bukvalno smo skočili jedno na drugo i imali najdivlji seks… ikada. Iako nije trajao više od 10 minuta, trebalo mi je pola sata da se oporavim. Da se ne lažemo, dovoljno je bilo samo da je zamislim s drugom ženom, i to je bilo dovoljno da doživim najjači orgazam u životu – iskren je Britanac.

Foto: Shutterstock

– Međutim, kada sam se malo ohladio, shvatio sam da bi gledanje seksa između moje supruge i te neke druge žene, moglo da bude veoma čudno, a verovatno i neprijatno. Sa druge strane, volim svoju ženu i želim da joj omogućim najbolje moguće seksualno iskustvo, kako god ono nastrano bilo. Takođe, nisam siguran da li je ovo samo njena fantazija ili ona zaista voli žene – pita se muškarac.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar