“Mi smo srećna zemlja, možemo da BIRAMO”: Jelena Karleuša otkrila koju VAKCINU je primila

Pozivam sve javne ličnosti da slede moj primer i sve ljude koji žele normalno da žive, rekla je Karleuša

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Danilo Krša

Danas je počela vakcinacija građana bez zakazivanja u TC “Ušće”, a sve oči javnosti su jutros bile uprte u Jelenu Karleušu, koja je juče najavila da će doći da se vakciniše.

Karleuša je ispunila obećanje, došla i vakcinisala se, kako je rekla na ovo se odlučila jer želi da preko svoje popularnosti utiče i apeluje na ljude da urade isto. Pevačica je dodala i da je primila Fakzer vakcinu i da ništa nije bolelo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ovo je velika stvar za Srbiju, ne samo da imamo vakcinu, možemo da biramo. Svi zajedno zaslužujemo normalizaciju života. Kako mi je gospodin Vesić rekao, fali nam 80.000 do pola miliona vakcinisanih, nadam se da ću bar malo doprineti nečemu što nije stvar politike već čitave planete. Pozivam sve javne ličnosti da slede moj primer i sve ljude koji žele normalno da žive – rekla je Karleuša nakon vakcinacije.

– Ja sam primila Fajzer vakcinu i ništa nije bolelo. Zbog naših zdravstvenih radnika, zbog trudnica koje gube živote, zbog dece koje su počele da oboljevaju ja sam htela da iskoristim svoju popularnost. Ovo ništa nije obavezno, ovo je jedan apel ko želi da pomogne da uradi ovo. Mi smo srećna zemlja, jer mi možemo i da biramo koju ćemo vakcinu uzeti – rekla je Karleuša.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar