Jelena Karleuša se VAKCINISALA protiv koronavirusa: Počela IMUNIZACIJA u TC “Ušće” (FOTO+VIDEO)

Vakcinalni punkt organizovan je kao i oni na Beogradskom sajmu i “Bel ekspo” centru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ilustracija, Objektiv.rs/Danilo Krša

Na trećem spratu TC “Ušće” u Beogradu organizovan je novi vakcinalni punkt koji je počeo sa radom danas od 9 sati. Planirano je da radno vreme tog punkta bude od 9 do 21 sat. Otvaranju vakcinalnog punkta prisustvovao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Ovom prilikom vakcinisala se i pevačica Jelena Karleuša i na taj način podržala kampanju “Ja sam se vakcinisao, vakciniši se i ti”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ovo je velika stvar za Srbiju, ne samo da imamo vakcinu, možemo da biramo. Svi zajedno zaslužujemo normalizaciju života. Kako mi je gospodin Vesić rekao, fali nam 80.000 do pola miliona vakcinisanih, nadam se da ću bar malo doprineti nečemu što nije stvar politike već čitave planete. Pozivam sve javne ličnosti da slede moj primer i sve ljude koji žele normalno da žive – rekla je Karleuša nakon vakcinacije.

Karleuša je svoju odluku saopštila juče putem Instagrama gde je navela da poziva sve da zajedno pokažemo društvenu odgovornost kako bismo se što pre vratili normalnom životu.

Vakcinalni punkt organizovan je kao i oni na Beogradskom sajmu i “Bel ekspo” centru. Predviđeno je da građane pregledaju četiri lekara. Nakon pregleda građani odlaze u kabine za vakcinaciju, biće ih četiri.

Oglasila se Karleuša nakon što je objavila da će se VAKCINISATI: “Da zaustavim divljanje polumozgova” 

Prvih 100 koji dođu da se vakcinišu dobiće vaučere od 3.000 dinara. Prvih 50 koji dođu u petak ujutru dobiće vaučere od 5.000 dinara, a prvih 50 koji dođu u subotu vaučere od 3.000 dinara.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar