Milena Radulović je unuka poznate FOLKERKE: Pevačica otkrila nepoznate DETALJE o glumici

Malo njih je znalo da su njih dve u srodstvu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/ Milenaradulovicfp

Glumica Milena Radulović podigla je veliku prašinu kada je optužila poznatog beogradskog pedagoga glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje, nakon čega svaki glumičin sledeći korak neverovatno zanima naciju, a malo njih je znalo da je ona unuka poznate folkerke Nade Obrić.

Nada je bila u braku sa dedom mlade glumice, Aleksandrom Ivanovićem, sa kojim je ostala u dobrim odnosima, tako da je Milena još kao mala vreme provodila u njihovoj kući.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mama Saška je odrasla sa mnom, živela je kod mene dok se nije udala. Bila sam tu kada se Milena rodila i mogu se samo ponositi njom što je to iznela, da se stane na put tome. To je strašno i teško se podnelo. Kuća u kojoj je Milena odrasla je sjajna porodica. Majka joj je odrastala uz mene, a tata joj je odrastao u sjajnoj porodici. To što je progovorila je dokaz samo koliko je teško to nositi sam sa sobom, teško je izgovoriti uopšte – rekla je Nada u emisiji “Puls Srbije” i dodala:

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Roditelji su je držali kao kap vode na dlanu, svuda su je vozili i dovozili, a to joj se desilo u godinama kad joj se nažalost desilo i to je strašno. Samim time što je to izašlo iz nje, ona će se rasteretiti. Sigurna sam kao i uvek da će sve na kraju biti dobro, proći će i taj bol.



Izvor: Objektiv.rs, Puls Online

Komentari (5)

  1. HAJDE, kćeri auto - mehaničara ! Što više toga "pametnog", svima nama , predstaviš- pa se još i pojaviš u emisijama, ranga "ala , Ivan I." - verujem da Gospodinu Aleksiću , neće ni trebati branilac. DEVOJČICE draga, NEKO to odgore vidi SVE !!!

    Odgovori
  2. Milena Radulović je ćerka čuvenog BMW Radulovića, a još nije zaboravljeno čime se taj bavio devedesetih i pored sve propagande u medijima ;)

    Odgovori

Ostavite komentar