Milena Radulović je unuka poznate FOLKERKE: Pevačica otkrila nepoznate DETALJE o glumici

Malo njih je znalo da su njih dve u srodstvu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/ Milenaradulovicfp

Glumica Milena Radulović podigla je veliku prašinu kada je optužila poznatog beogradskog pedagoga glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje, nakon čega svaki glumičin sledeći korak neverovatno zanima naciju, a malo njih je znalo da je ona unuka poznate folkerke Nade Obrić.

Nada je bila u braku sa dedom mlade glumice, Aleksandrom Ivanovićem, sa kojim je ostala u dobrim odnosima, tako da je Milena još kao mala vreme provodila u njihovoj kući.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mama Saška je odrasla sa mnom, živela je kod mene dok se nije udala. Bila sam tu kada se Milena rodila i mogu se samo ponositi njom što je to iznela, da se stane na put tome. To je strašno i teško se podnelo. Kuća u kojoj je Milena odrasla je sjajna porodica. Majka joj je odrastala uz mene, a tata joj je odrastao u sjajnoj porodici. To što je progovorila je dokaz samo koliko je teško to nositi sam sa sobom, teško je izgovoriti uopšte – rekla je Nada u emisiji “Puls Srbije” i dodala:

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Roditelji su je držali kao kap vode na dlanu, svuda su je vozili i dovozili, a to joj se desilo u godinama kad joj se nažalost desilo i to je strašno. Samim time što je to izašlo iz nje, ona će se rasteretiti. Sigurna sam kao i uvek da će sve na kraju biti dobro, proći će i taj bol.

Izvor: Objektiv.rs, Puls Online

Komentari (5)

Ostavi komentar

  1. Baba Nado bolje da si sve precutala! nego kao tvoja unuka sto se setila posle dvadeset godina da optuzi nekoga! sta ce te reci ako istina izide na videlo da se nevin neko optuzi za silovanje!

    Odgovori
  2. Milena Radulović je ćerka čuvenog BMW Radulovića, a još nije zaboravljeno čime se taj bavio devedesetih i pored sve propagande u medijima 😉

    Odgovori
  3. HAJDE, kćeri auto – mehaničara ! Što više toga “pametnog”, svima nama , predstaviš- pa se još i pojaviš u emisijama, ranga “ala , Ivan I.” – verujem da Gospodinu Aleksiću , neće ni trebati branilac. DEVOJČICE draga, NEKO to odgore vidi SVE !!!

    Odgovori

Ostavite komentar