Šokantno priznanje Nenada Lalatovića: Igrači se boje, molili su me da ih ne ubacujem u igru!

Pričao je i o Aleksandru Vučiću

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Trener Vojvodine Nenad Lalatović je priznao da su ga pojedini igrači molili da ne igraju protiv Radničkog iz Niša. Utakmica Vojvodine i Radničkog je završena bez pobednika, a Lalatović je ponovo šokirao svojom izjavom.

On se tako nadovezao na skorašnju priču kako fudbalri kojima na leto ističe ugovor u strahu da se ne povrede.

-Žao mi je što danas nismo mogli da računamo na Bralića, Đurić je bio suspendovan, pa je igrao Kovačević koji je dobio žuti karton koga sam ga izveo, jer nisam želeo da rizikujem. Moram i da kažem da su mi dvojica igrača danas prišla i zamolila me da ne ulaze u igru, jer imaju neke ponude, a nisu produžili ugovore sa Vojvodinom. O tome sam već pričao, oni ako se povrede, ostaju na ulici, ako ne produže ugovore – rekao je Lalatović i dodao:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ja sam ih apsolutno podržao, jer razumem njihovu situaciju. Mi smo odavno obezbedili Evropu i nema razloga da rizikujemo nečiju povredu. Bez obzira na sve to, oni koji su igrali, borili su se do samog kraja. Moja ekipa je danas želela pobedu, napadala 90 minuta, jer Vojvodina gleda samo u svoje dvorište, nas ne zanima ko se bori za opstanak, jer igramo uvek pošteno.

– U tom klubu proveo sam sjajnih godinu dana i u tom periodu doživeo sam samo dva poraza, jer smo imali fenomenalan tim. Radnički je veliki klub, baš kao i grad Niš i bilo bi apsolutno nezasluženo da ispadne u Prvu ligu. Klub sa takvom tradicijom, sa takvim stadionom i navijačima, kao i upravom kluba, ne zaslužuje da ispadne i ja im od sveg srca želim da opstanu. Pričao sam i sa igračima, verujte mi, gospodina Tončeva mogu da vole ili ne vole, ali on je gospodin za mnoge ljude koji vode klubove u Super ligi.

 

– Radnički nijedan dinar ne duguje svojim igračima. Čak je i dao plate unapred i svaka čast gospodinu Tončevu na tome, jer mi sada kažu da je situacija još bolja nego kada sam ja bio, a i tada je bilo odlično. Kao Radničkom, isto tako ne želim da ispadne i Novi Pazar, jer je to fudbalski grad, sa sjajnim navijačima. Bilo bi greota za naš fudbal da ispadnu takva dva kluba – ističe trener Vojvodine.

Osvrnuo se i na izjavu Aleksandra Vučića o nameštanju u srpskom fudbalu.

– Čitao sam izjavu predsednika Vučića o tome da će da stane na put nekim stvarima u našem fudbalu i ja to apsolutno podržavam. Od leta kod nas mora sve da se radi čisto i ne sme nijedna greška da bude namerna. Drago mi je što je javno rekao da će naš fudbal biti bolji za 50%, jer nismo zaslužili da UEFA tako piše o nama. Nemoguće je da neki klub veže 20 pobeda, pa čak i šest, sedam, to nije realno što se dešava kod nas.

– Apsolutno mu verujem na reč da će stati svemu tome na put i ako uspe da promeni i fudbal u Srbiji, onda treba da vlada dokle god on to želi. Jer ako i u tome uspe, što niko nije u poslednjih 15 godina, onda mi boljeg nemamo i neka vlada još 50 godina. Ja mu držim palčeve od sveg srca, jer bi to bilo dobro i za klubove i za igrače i za navijače, pa i za nas trenere – zaključio je Lalatović.

Zašto nema Gelora Kange u sastavu Zvezde? Stanković rešio misteriju koja je mučila “delije”



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar