OBJEKTIV INTERVJU

Igor Milanović zgrožen incidentom u Kotoru: “Ne mogu da verujem šta se desilo, Danilo je preterano fin”

Ostatak ove priče i još mnogo toga, pročitajte u sutrašnjem izdanju lista Objektiv.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Bivši vaterpolista Partizana i Crvene zvezde, sada igrač Primorca i odbornik Demokratske partije socijalista Danilo Adžić (24), oskrnavio je Crkvu Svetog Nikole u Kotoru, urinirajući po ulaznim vratima verskog objekta u kojem je kršten, i to, praktično, po familiji, jer je u bliskim rođačkim odnosima sa sveštenstvom te crkve.

Vatru na ulje doliva i to što je mladi sportista bio u društvu bivšeg fudbalera Bokelja Miloša Banićevića i karatiste Filipa Krivokapića, kao i da su svi zajedno na nacionalnoj osnovi vređali suprugu kotorskog sveštenika Nemanje Krivokapića kada ih je upozorila da treba da prestanu da se nedolično ponašaju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Srpska ku*rvo, hajde dođi da te… – vikali su izgrednici preteći i bacajući pritom staklene predmete ka parohijskom domu – rekla je policiji nesrećna žena, a prenose crnogorski mediji.

Foto: Printscreen/facebook

Policija je uhapsila Adžića, Banićevića i Krivokapića, a crnogorske „Vijesti“ su objavile da su oni noć proveli u pritvorskim prostorijama.

Tim povodom je Objektiv pozvao Igora Milanovića, legende srpskog vaterpola, koji je pomenutog Danila Adžića, doveo iz Partizana u Zvezdu.

– Ako je to tačno, onda jedino možda tako da se objasni takvo ponašanje. Kao mladost, pijanstvo… Ali to nije karakteristično ponašanje za Danila, on je fin, čak preterano fin, da tako kažem – i dalje ne verujući priča Milanović.

Ostatak ove priče i još mnogo toga, pročitajte u sutrašnjem izdanju lista Objektiv.

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar