Naterao sina (11) da DODIRUJE MAĆEHU i spava sa njom: Ona se nije bunila, a razlog će vas tek skameniti

Mladiću je od onoga što je preživeo sa ocem i maćehom ostala trauma za ceo život

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ilustracija/Pixabay

Britanac iz Redinga i njegova supruga, koji su se našli u centru skandala zbog zlostavljanja njegovog 11-godišnjeg sina iz prvog braka, suočiće se sa zatvorskom kaznom.

Sud u Redingu osudio je muškarca na šest godina zatvora jer je prisilio sina na s*ks sa maćehom, pod izgovorom da je to “za nejgovo dobro, da ne bi postao gej”.

Njegova supruga, koja je sarađivala i zajedno sa mužem seksualno iskorišćavala dečaka, osuđena je na devet godina zatvora.

Tada 11-godišnji dečak prvi put je doživeo takvu vrstu seksualnog zlostavljanja 1998. godine kada ga je otac najpre terao da dodiruje maćehu kako bi “osetio slast ženskog tela”, a onda i da ima seksualni odnos sa njom, jer navodno ne bi mogao da podnese da mu sin jednog dana bude gej, pa ga “na vreme treba učiti šta je ispravno, a šta ne”.

Foto: Freepik/Freepik

Žrtva, koja sada ima 34 godine, nastavila je da se bori za pravdu sve dok par nije optužen za niz seksualnih prestupa.

Kada je uhapšen, muškarac je rekao policajcima da je s*ks sa njegovom suprugom bio “za njegovo dobro”, da bi ostao na “pravom putu”, prenosi Scotish Sun.

Tužilac Rubi Silva kazao je pred sudom da je par, koji sada već ima blizu 60 gdina, devedesetih godina terao dečaka da gleda njihove seksuane odnose, a potom da i sam učestvuje u njima.

Veruje se da je zlostavljanje započeto u trenucima kada je dečak, negov sin iz prvog braka, počeo da živi sa ocem i maćehom.

Šon Smit, advokat maćehe, priznao je u jednom momentu da je njegova klijentkinja neprestano poricala da je činila bilo kakvo zlostavljanje nad dečakom.

Sudija Marija Lamb odredila je zatvorsku kaznu paru koji se bavio brutalnim metodama “seksualne edukacije”.

– Radi se o detetu koje je majka zanemarila i posebno je bilo ranjivo. To što oboje tvrdite da vam je proces suđenja psihološki negativno uticao na vas, neće vam pružiti olakšavajuće okolnosti, niti ublažavanje kazne. Radi se o vašem iskrivljenom shvatanju dobra i zla, prilikom čega ste napravili neprihvatljivu štetu – navela je Lamb u izricanju presude.

Ema je majka petoro dece i bori se kao lav: Kada je ugledala PORUKU ispred vrata, srce joj se pocepalo



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar