Ivica Iliev ekskluzivno za Objektiv: Ovo je prevara svetskih razmera!

"Slučaj Asano" svoj epilog dobiće na sudu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Japanski cunami u Humskoj!

Neočekivano je Partizan ostao bez Takume Asana, najjače karike u napadu, prvog strelca tima i fudbalera od kog se očekivalo da bude pogonska snage u pokušaju da se dođe do trofeja u Kupu i donekle spasi sezona.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Japanac je otišao bez pozdrava, ugasio telefone i ostavio saigrače u nezgodnom trenutku, a kao razlog je naveo da ga čelni ljudi kluba ne poštuju i da mu uprava duguje novac. Japanski mentalitet sudario se sa srpskim, a cela situacija će se rešiti sudskim putem. Svoje viđenje “slučaja Asano” ima i Ivica Iliev:

– Razočaran sam kao i igrači koji su davali izjave ovih dana. Bez najave je hteo da iskoristi situaciju i vidi se jasna namera da prevari klub. Ovo je presedan i smišljena prevara svetskih razmera, on nije nijedan put pokazao nezadovoljstvo. Ako je bio nezadovoljan morao je da opomene upravu, da je neko znao, problem bi bio i rešen – istakao je Iliev.

Celu priču sa Ivicom Ilievim možete pronaći u štampanom izdanju Objektiva za utorak 4. maj.

Piše: Žarko Sokić

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Hahahaha da su znali, pa dal oni čuvaju ovce ili vode klub. Postoje Ugovori koji treba da se ispostuju i nista vise.

    Odgovori
  2. Trebalo je da opomene upravu....stvarno si jadan, to bi bilo kao kad bi zaposleni opominjali poslodavca da bi trebalo da dobiju platu, naravno ako ima para....a veliko je muljanje sa parama u Paertizanu OCIGLEDNO.

    Odgovori

Ostavite komentar