Dečak (17) upao ocu u sobu: Zatekao ga sa rođenom BABOM u akciji, a onda su isplivale GNUSNE tajne

Nakon ovog nemilog događaja porodica je pokušala da ostavi prošlost iza sebe i krene iznova, ali se muškarac nije zaustavio u prevarama

Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia, Shutterstock

Majka dvoje dece Džejmi Volker iz Amerike saznala je za ljubavnu aferu svog supruga, a da stvar bude još gora, žena sa kojom ju je varao punih pet godina je njena majka.

Džejmi je zatim objasnila kako ih je u prevari zapravo razotkrio njen sin tinejdžer kada je upao u sobu i zatekao u ljubavnom zanosu svog oca i baku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Moj sin im je poručio, ako joj vi ne kažete, ja ću to uraditi – kaže Džejmi.

– Moj sada već bivši suprug odlučio je da da mi otkrije istinu. Bilo je tokom jedne duže vožnje u automobilu. Završili smo na parkingu j***nog Valmarta, imali smo ozbiljan razgovor i rekao mi je šta se sve događalo poslednjih pet godina – rekla je ona.

Džejmi je bila skrhana bolom, ali tvrdi da nije odmah mogla da ga ostavi zbog finansijskih problema.

– Bila sam šokirana i nisam znala šta da uradim. Nisam bila u finansijskoj mogućnosti da se brinem za sebe i decu u to vreme, tako da sam ostala s njim i krenuli smo na terapiju – rekla je ona.

Kasnije su se preselili u državu Tenesi kako bi prošlost pokušali da ostave iza sebe i krenuli iznova, ali se njen suprug nije zaustavio u prevarama. Ovaj put, ljubavnu aferu imao je sa koleginicom s posla.

Par se konačno razveo 2017. godine, nakon čega je njen bivši suprug oženio koleginicu s kojom ju je prevario.

Razočarana žena je otkrila i kako se njen tada 16- godišnji sin nosio sa tom situacijom i kako je podneo razvod roditelja.

– Bilo je to za njega traumatično iskustvo. Sada je dobro, ali neko vreme je bilo problema.

Rekla je da njen sin nema dobar odnos sa bakom i ocem, ali da ona i bivši suprug i dalje zajednički odgajaju dete.

Sa majkom kako kaže, nije pričala četiri godine dok rane nisu zarasle. Prošle godine su izgladile odnose, ali priznaje da još uvek ne može s njom da razgovara o bivšem suprugu.

Vodila sam ljubav na Košutnjaku za 1. maj: Opili su me ĆEVAPI, znojav momak iz unutrašnjosti i miris dima 

Izvor: Jutarnji.hr

Komentari (4)

Ostavi komentar

  1. Strašno! Kao da nije dovoljno strašno što je navalio na taštu (o njoj i da ne pričamo, ne mogu da verujem). Dakle, da moj tako krene od jedne do druge, pokrenula bih razvod i dala slučaj advokatu Veličkoviću, da ga ojadi!
    Sirota žena.

    Odgovori
  2. Ipak ovu promiskuitetne pojavu, treba posmatrati kao ono što i jeste,a to je bolest.Izgovora i opravdanja će uvek biti,ali glavni razlog je u glavi,ipak bolesnog čoveka i nekritične babe.Društveni i medijski milje toj socijalnoj patologiji samo omogućava da se još više,slobodnije,i bestidnije eksponira,na štetu porodice i moralne tradicije.

    Odgovori

Ostavite komentar