Ša ŠOKIRAO detaljima iz braka sa Ivanom: Nismo bili INTIMNI, govorila je da nismo spremni za dete

Od kada je čuo da je prisna sa Vladimirom ne libi se da priča o najdubljoj intimi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/ Instagram/ NenadAleksicSha

Reper Nenad Aleksić Ša i njegova supruga Ivana Aleksić u rešili su da se razvedu, a on u rijalitiju “Zadruga 4” počeo je da iznosi intimne detalje iz njihovog braka.

Njega je očigledno na to podstakla informacija da je u spoljnom svetu prisna sa njegovim rijaliti neprijateljem Vladimirom Tomovićem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pokušavali smo i radili na tome da imamo dete. Meni je to jedina i najveća neostvarena želja. I evo sad kad pričam sve, moram da kažem da mi je Ivana u jednom trenutku rekla: “Možda mi još nismo ni spremi za dete”. Svodilo se naše vreme na to da ja sedim u salonu, čekam da završi posao i onda kući, kokice i film, pa legnemo da spavamo. Al’ kad kažem spavamo – spavamo. Radila je dosta i pričala je da je umorna. Falile su mi neke stvari u braku. Legnemo i spavamo. Nema ništa, samo spavamo. Kad je bio period korone bili smo stalno u kući i mi smo se ponašali kao da ne podnosimo jedno drugo. Smetalo mi je što nismo intimni. Razmišljao sam stalno o tome da zaradim pare i putovao sam i radio. Ona je finansijski doprinosila u braku. Radila je dosta u salonu. Sve ređe i ređe smo bili intimni. Čak sam joj i rekao: “Nemoj da odem i sa strane da tražim nešto” – rekao je Ša.

Foto: Printscreen/ Instagram/ NenadAleksicSa

– Nije bila u fazonu da stalno imamo odnose. Ali manjkalo mi je to i smetalo. Posvađamo se mi oko toga, ali sam joj milion puta rekao da mi fali. Nas dvoje smo ovako funkcionisali super, ali taj odnos… Postali smo kao drugari koji se gotive. Ali, to nije to, taj odnos, nije hemija. Živeli smo kao osobe koje imaju 60 godina i ugušili smo jedno drugo. Imali smo često rasprave i svađe oko sitnica. Ja sam ovde malo više lagao, nisam hteo da iznosim ništa. Možda bi me ljudi shvatili da sam pričao ranije, ali nisam hteo da je blatim – dodao je reper u rijalitiju, pa spomenuo njen odnos sa Vladimirom Tomovićem.

– Ovo što radi sa Vladimirom je jadno. Daje mi za pravo da sumnjam da je kroz brak želela da bude nešto što nije. Možda je gušila svoju prirodu. Izražavam sumnju da je bila nešto drugo – zaključio je on.

Uplašio se zbog NOVCA? Ša počeo da iznosi PRLJAV veš o supruzi, više se ne zaustalja (VIDEO)

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar