Anđelka Prpić otkrila: U svojoj PRVOJ ulozi nosila sam STVARI Nataše Bekvalac, dali su mi pun džak

Otkrila i šta je bio razlog ovome

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/ e-stock agency

Glumica Anđelka Prpić svojim ulogama redovno ostavlja snažan utisak na publiku, a nedavno se prisetila i svoje prve velike uloge.

U pitanju je Čarna iz serije “Žene sa Dedinja” koju je odigrala pre 10 godina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Lepa je priča o mojoj prvoj ulozi. Volim tu seriju, a posebno prvu sezonu. Temeljno sam se spremala. Imali smo problem da za Čarnu nađemo kostime. Kostimograf Ivana Rabrenović stalno je mislila da još nešto fali, a onda je nestala sa seta i došla nakon 15 minuta s velikim džakom. Donela je stvari Nataše Bekvalac, koje je ona nosila na nastupima. Imala sam u seriji nekoliko Natašinih kostima. Dragan Mićanović kao partner, o tome sam mogla samo da sanjam… Nekad te stvarno bog pomiluje – ispričala je Anđelka za TV Ekran.

Foto: E-Stock/I. Dobričić

Trenutno igra glavnu ulogu u seriji “Jedini izlaz”, a donedavno smo je gledali i u sitkomu “Radio Mileva”.

-Mnoge moje kolege negativno komentarišu hiperprodukciju serija. Ali i u knjižari nije svaka knjiga na polici dobra, niti će preživeti i postati jednog dana književni klasik. Svako treba da uzme da pročita šta želi, a isto važi za serije. Da bi publika napravila razliku između dobrog i lošeg, mora da postoji ponuda – istakla je glumica za pomenuti medij.

Na kraju je rekla i kojim sistemom bira uloge, ali i da do skoro glumci nisu bili u mogućnosti da biraju.

-Najvažnija mi je dobra priča, ali to nije uvek slučaj. Nekad vam jednostavno treba novac ili želite da radite s tim rediteljem ili kolegom. Trudim se da biram uloge koje me pokreću. Do pre tri godine niko nije bio u poziciji da odbija uloge. Danas je druga priča, ali nema nečeg što nisam odigrala a da sam zažalila – zaključila je Anđelka za TV Ekran.

Od nje je nasledila lepotu i zarazan OSMEH: Anđelka Prpić prvi put pokazala kako joj izgleda MAJKA (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, TV Ekran

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar