Trener Igokee pred polufinale sa Zvezdom: Imamo kvalitet i motiv da iskoristimo ovu šansu!

Košarkaš Marko Jošilo ističe da se tim neće zadovoljiti samo plasmanom u plej-of

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Đorđe Kostić/STARSPORT

Trener košarkaša Igokee Dragan Bajić rekao je da od svog tima očekuje da timskom igrom i borbenošću parira Crvenoj zvezdi u prvom meču polufinala ABA lige.

Košarkaši iz Beograda i Laktaša u ponedeljak od 18.30 igraju prvi meč plej-ofa regionalne lige u hali “Aleksandar Nikolić“.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mnoge granice smo pomerili tokom cele sezone i na kraju smo uspeli da se plasiramo u plej-of ABA lige. Ovo je prvi put u klupskoj istoriji da ga igramo, s obzirom na to da je 2013. godine format bio drugačiji i da smo igrali na fajnal-foru. Biće ovo potpuno novo iskustvo i za klub i za mene kao trenera. U polufinalu ćemo se suočiti sa Crvenom zvezdom, ekipom koja je imala jedan jedini cilj pred ovu sezonu, a to je osvajanje prvenstva. Izuzetno ih poštujem, kao i njihovog glavnog trenera Dejana Radonjića. Ako dobijemo priliku, mislim da imamo dovoljno kvaliteta i motiva da tu šansu iskoristimo. Jedino što ću tražiti od svojih igrača je da se bore za svaku loptu. Ovo je jedinstvena prilika za naš klub i uveren sam da će momci odgovoriti na pravi način – rekao je Bajić na konferenciji za medije.

Košarkaš Marko Jošilo ističe da se tim neće zadovoljiti samo plasmanom u plej-of.

– Zasluženo smo izborili plej-of i srećni smo što smo tu, ali ne želimo da ostane na tome. Zvezda je favorit, završili su takmičenje na prvom mestu. Mislim da imamo svoju šansu, pre svega u onom što smo radili tokom cele sezone. Ako ponovimo timski duh i igru, mislim da imamo šansu da tražimo brejk u Beogradu – rekao je Jošilo.

Dejan Radonjić saopštio loše vesti pred početak plej-ofa ABA lige



Izvor: Objektiv.rs, Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar