Svekrva proklinje snaju i sina: Decu ne vole, ne brinu o njima, a RAZLOG zbog kog su ih pravili je SRAMAN

Starica je u teškoj situaciji, novca nema dovoljno, a ni ona neće moći još dugo da brine o unučadi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Unsplash/Dmitry Vechorko

Rašuana, penzionerka iz Kazahstana, nije više znala kome da se izjada na sina i snaju, pa je odlučila da svoju patnju podeli sa medijima.

Ona, naime, ističe kako mora da čuva troje unučadi za koje ni otac, a ni majka ne mare, niti ih obilaze mesecima, a decu su rađali samo da bi dobijali novac od dečijeg dodatka.

Kum na venčanju pretukao mladu, pljunuo mladoženju, pa gostima otkrio šokantnu tajnu iz prošlosti

– Brak mog sina Jerbola nije baš lep i skladan. Konstantno se svađa sa suprugom, a nekoliko puta bili su na granici razvoda. On radi na gradilištu, a snaja u menzi. Zbog nedostatka novca za najosnovnije životne potrebštine moraju da zajme, a ja ne mogu da im pomognem jer živim od penzije koja je vrlo mala – rekla je Rašuana za “Nur.kz“.

Penzionerki je suprug preminuo pre sedam godina, pa sama mora da se nosi sa svim poteškoćama. Penziju troši na troje unučadi koji žive sa njom.

– Sin i snaja ne vole decu. Ne viđaju ih mesecima, dođu tako ponekad. Jednom sam im zatražila dami daju malo novca kako bih izdržavala decu, ali je snaja napravila veliki problem i ponovo zapretila razvodom” – žali se žena.

Rašuani je jako žao i priznaje da joj se srce cepa zbog njihove neizvesne budućnosti, jer ni ona neće moći još dugo da brine o njima, imajući u vidu da je već pet godina u penziji i da polako ulazi u dublju starost.

Sreća u nesreći je međutim to što umesto sina i snaje, ćerka i zet joj pomažu ukoliko je nešto hitno, ali ni oni nemaju toliko sredstava kako bi se pored svoje dece posvetili i bratancima za koje otac i majka ne mare.

Rašuana pokušava da vaspitava decu i od njih napravi dobre ljude, ali shvata da ne može da zameni roditelje.

Moniku silovali pred mužem i bratom da prizna nešto što nije uradila: Potpisala je i zakoračila u pakao



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar