Đukanović zagrmeo: O Srbiji se svuda u svetu LEPO PRIČA, samo se ovde bavimo politikanstvom (VIDEO)

Đukanović se osvrnuo i na izjavu lidera Narodne stranke Vuka Jeremića koji je najavio revanšizam

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović istakao je da se o Srbiji svuda u svetu lepo priča, a da se jedino u našoj zemlji o tome ne govori, već se javnost i mediji bave, kako je naveo, politikantskim temama.

– Odlučih se da kažem nešto, zgrožen natpisima u našim medijima. Mi imamo jednu nenormalnu situaciju. Sinoć sam pratio obraćanje predsednika Vučića, između ostalog da postoji mogućnost da Srbija neće biti ista, verovatno zbog neke određene investicije. Srbija odavno nije ovako napredovala, postali smo aposlutno centar ozbiljnog razvoja, da ne govorim o nabavci vakcina. Srbija se iz korena menja, o Srbiji se priča lepo u svetu, na jedan divan način kao o zemlji koja napreduje, koja preuzima dominaciju u privrednom i naučnom razvoju, ali se jedino u Srbiji o tome ne govori, već se bavimo idiotskim temama, politikantskim, gde po ceo dan mediji raspravljaju o Draganu Markoviću Palmi i Mariniki Tepić, da li je podvodio maloletnice, što ako jeste radio – skandalozno, najhitnije bi trebalo da odgovara, a ako se ispostavi da to nije tačno, Marinika Tepić bi trebalo da odgovara zbog tako gnusnih optužbi. Ali kako god, to su teme koje bi trebalo da rešava Tužilaštvo i sudovi – istakao je on u obraćanju na Instagramu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Đukanović se osvrnuo i na izjavu lidera Narodne stranke Vuka Jeremića koji je najavio revanšizam.

– Takođe imamo jednu temu gde jedan bivši ministar spoljnih poslova najavljuje revanšizam, on kao da žali OZNU i želi UDBU i 1946. godinu. Mi se bavimo politikanstvom, o nama se svuda lepo priča osim u samoj Srbiji i umesto da govorimo o tome šta to bi danas zaista moglo u Briselu da se dogodi, da govorimo o mladim naučnicima, ovo je nenormalno šta se ovde zbiva, ja lično ne želim da učestvujem, generalno mi se zgadilo to sve, ne želim da ulazim u polemike sa ljudima koji nemaju dva odsto glasova i žive za to da vas mrze i pljuju. Moramo sami da promenimo svest, da vidimo šta se konkretno uradilo, pogledajte puteve, infrastrukturu, fabrike. Svi investitori se tuku za Srbiju, pobeđujemo Tursku, Bugarsku, sve zemlje u regionu za privlačenje investicija – poručio je on.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Владимир Ђукановић (@vladimirdjukanovic_rsfc)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar