Odlučio da za tri meseca u 50 država osvoji toliko DEVOJAKA: Već na početku dogodio se preokret (VIDEO)

Jedini cilj bio je da se ne zaljubi, jer bi onda propala misija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/matthewwurnig

Metju Vurnig (24), kreator sadržaja na društvenim mrežama, smislio je da napravi poduhvat koji će svakodnevno beležiti na Instagramu.

Metju je putem Tindera i Fejsbuka ugovorio sastanke sa 50 devojaka iz isto toliko američkih država. U misiju je krenuo u januaru i do sada je iz rodne Montane prešao 25.000 kilometara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matthew Wurnig (@matthewwurnig)

“Evo me u Delaveru na pola puta. Ovo je 25. devojka s kojom sam izašao. Idemo dalje”, napisao je u nedelju Metju na Instagramu.

Iako je krenuo na sastanke još u januaru, Metju je do sada izašao “samo” sa 25 devojaka jer se u neke odmah na početku zaljubio. Kaže da to nije planirao, kao i da su sve upoznate sa ciljem izlazaka s njim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matthew Wurnig (@matthewwurnig)

“Nisu imale ništa protiv. Tri od njih su se isto veče i  mene zatreskale. Poklopio sam se sa dve u svemu, ali ne smem da odustanem od misije i one to znaju. Zato sam prikočio. S te dve sam se neplanirano duže zadržao. Imam osećaj da ću kad završim sa svih 50 sastanaka ipak ostati sam iako sam se već zaljubio na proputovanju”, konstatuje Metju koga iz dana u dan zbog misije prati sve veći broj ljudi na Instagramu.

Dobacivao i zviždao za simpatičnom devojkom, a onda je opasno zažalio (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar