Nizala je HITOVE, zvali su je srpska Vitni Hjuston: Sada PUTUJE po svetu, a kao da ni dana nije ostarila

Svi se pitaji gde je jedna od najtelentovanijih pevačica na našim prostorima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/printscreen

Pevačica Maja Marković prva je pevačica grupe “Luna”, koja je devedesetih godina zajedno sa Čedom Čvorkom žarila i palila domaćom estradom.

Mnogi su je tada smatrali jednim od najboljih vokala na našoj sceni, a onda je ona naprosto odlučila da napusti grupu “Luna” 2006. godine, te da se posveti solističkoj karijeri.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rsnizala 

Ipak, nakon nekoliko godina od započinjanja solo karijere, pevačica je nestala sa scene, a godinama je radila kao pevačica na kruzerima.

Kasnije se udala za muzičara Sinišu Cvetkovića Ludviga, a zbog pevanja na kruzerima obišla je mnoge krajeve sveta.


Iako nije prisutna u domaćoj javnosti, Maja je veoma aktivna na svom Instagram profilu, a mnogi su primetili da izgleda bolje nego ikad, kao da je zaledila vreme od vremena kada je nastupala sa grupom “Luna”.

Svojevremeno Čeda Čvorak je progovorio o Majinom odlasku iz grupe, a nju je uporedio sa Ronaldom:

“Nije to bio raspad, meni je i dan danas žao što ne radimo zajedno, ali to je život, okolnosti su se promenile, predugo je trajalo, možda nismo bili dorasli tom izazovu. I kada izgubiš jednog Ronalda, kako da ga nađeš? Ali šta ja tu mogu. Možda je to fenomen, ali nema sedam dana da prođe da me neko ne sretne i pita što Maja i ja ne radimo više. Luna su Maja i Čeda i to je nešto što će ostati. Sve te devojke koje su došle posle Maje su došle konto nje, da nije bilo nje ispred, ne bi imale na šta da dođu, a ni njima nije bilo lako jer su postojala poređenja”, rekao je on u emisiji.

Čeda Čvorak o odlasku Maje Marković iz “Lune”: Kada IZGUBIŠ jednog Ronalda kako posle da ga NAĐEŠ?



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar