OBJEKTIV ISPOVEST

Mladić (24) iz Smedereva kupio patike u “Đaku”, pa doživeo ŠOK: Šest meseci muči muku zbog OVOGA (FOTO)

Šokantna ispovest mladića iz Smedereva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva, Igor Kardasov / Alamy / Alamy / Profimedia

Kupce posebno iritira kada trgovci odbiju reklamacije na obuću zbog nepravilnog hoda ili nepravilnog korišćenja. S tim se susreo i student A. M. (24) iz Smedereva koji se obratio našoj redakciji i ispričao kroz kakve muke prolazi da dokaže da nije sam pocepao patike koje je kupio u jednoj od prodavnica sportske opreme „Đak”, već da se to dogodilo zbog fabričke greške.

Smederevčanin se za šest meseci više puta obraćao ovoj prodavnici, a kao odgovor od njih je dobio obrazloženje da „stanje artikla ukazuje na neadekvatno korišćenje i održavanje obuće”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

NE CENE POTROŠAČE

– Dosadilo mi je više da šetam od jedne prodavnice do druge. U početku mi je bilo smešno kada sam video da se reklamacija ne prihvata jer ih nisam nosio kako treba. Šta to znači? Da onda moramo uz kutiju patika da dobijemo i uputstvo kako pravilno da ih nosimo? Stvarno nema smisla – objašnjava student.

Foto: Privatna arhiva

Prema rečima našeg sagovornika, nekoliko meseci nakon što je kupio patike, primetio je da se platneni deo na njima cepa. Odmah ih je odneo u radnju u kojoj ih je pazario, nadajući se da će već za nekoliko dana dobiti pozitivan odgovor i da će ih zameniti novim parom. Međutim, usledio je hladan tuš.

– Popunio sam reklamacioni list i poslao mejlom. Stigao je njihov odgovor da se reklamacija odbija. Nisam mogao ni sa kim da razgovaram jer zaposleni u „Đaku” komuniciraju sa potrošačima isključivo putem mejla – ističe ovaj Smederevčanin.

Ostatak ove priče pročitajte u sutrašnjem izdanju Objektiva.

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (30)

  1. Klasičan pokušaj da naslov proda priču...šokantna ispovest..ne razumem šta je šokantno, odbili su mu reklamaciju na patike...ako smatra da je upravu neka pokrene postupke pred inspekcijom ili sudom i traži zaštitu svojih prava... Sa druge strane mi čitamo njegovu "ispovest" i njegovu "istinu"...mislim da je autor teksta morao bar da se potrudi da i drugoj strani da bar mogućnost da se izjasni na navode ovog Smederevčanina... Autor tekstaje oštećeni Smederevčanin, koji je zloupotrebio svoj poziv da bi napakostio trgovcu koji je odbio reklamaciju na patike nošio više od godinu dana, pre reklamiranja...

    Odgovori
  2. Čitajući naslov ("šokantna ispovest") očekivao sam da su "smederevčanina" bar pretukli ili seksualno zlostavljali u radnji...a oni mu samo odbili reklamaciju... Možda bi trebalo saslušati i drugu stranu a ne samo "smederevčanina", koji je pritom kao mladi novinar i autor ovog teksta...

    Odgovori
  3. Đak je poznat po tome što prodaje trulu robu, a posle ne priznaje reklamaciju. Ja sam patikeu zeo na kreditnu karticu, na 3 meseca, posle meec dana patike su počele da se cepaju na sastavu , gospoda su mi posle dva dana ekspresno rekli da ne podlležu garanciji zbog ne adekvatnog nošenja. ja već dve godine ne kupujem ništa od tih lopova.

    Odgovori

Ostavite komentar