Đilas obilazi svoju LOVU – Jovanov: Skoknuo do Švice kako bi prekontrolisao postojeći bankovni saldo

Poslanik SNS Aleksandar Marković misli da je Đilas u Švajcarsku otišao kao apsolutni svetski šampion u nelegalnom zgrtanju miliona

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tamara Trajkovic

Lider SSP Dragan Đilas skoknuo je do Švajcarske na jedan dan, usput se pohvalivši na društvenim mrežama gde putuje, što je istovremeno izazvalo buru dilema oko pravog povoda njegovog kratkog, iznenadnog puta. U zemlju satova i čokolada otputovao je kako bi tužio srpske medije, ali mnogi smatraju da nije samo to razlog jednodnevnog izleta u Švicu.

Inače, posebno je zanimljivo što je za destinaciju odabrao baš Švajcarsku, pošto je to, da podsetimo, samo jedna od država u kojoj Đilas ima bankovni račun na kojem leže milioni dolara. Potpredsednik SNS Milenko Jovanov nema ni najmanju sumnju u to da je Đilas skoknuo do Švice kako bi prekontrolisao postojeći bankovni saldo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Sasvim sigurno je Dragan Đilas otišao u Švajcarsku da proveri stanje na postojećim računima, ali i da otvori neki novi račun, što da ne. Usput je, verovatno, pojeo neku “tobleronu” i kupio na ime bate Gojka još neki stan – naveo je Jovanov za Objektiv, dodajući da su Đilasovi apetiti za pohlepom nemerljivi.

Ima se, može se! Đilas krenuo u Švajcarsku – LAGAO da tamo nema račune, pa demantovao sam sebe (FOTO) 

Poslanik SNS Aleksandar Marković misli da je Đilas u Švajcarsku otišao kao apsolutni svetski šampion u nelegalnom zgrtanju miliona.

– Đilas je tamo obišao svoje firme i bankovne račune za koje je prvo tvrdio da ne postoje. Možda će u istom danu obići i Mauricijus, Hong Kong i sve ostale njemu drage poreske rajeve. Ne bi me čudilo da objavi da je obišao čitav svet u jednom danu. Ipak, je to Đilas, nekrunisani kralj brzog i lakog bogaćenja – poručuje Marković za naš list.

PIŠE: E.O.

Ovu i ostale aktuelne teme pročitajte u štampanom izdanju Objektiva.

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar