Zorja Pajić se oglasila nakon što joj je Grand UKLONIO sporni snimak: Objasnila gde je POGREŠILA

"Žao mi je što moje mišljenje o mom nastupu može bilo koga da uvredi", istakla je ona

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscrewen/Instagram

Posle skandala koji se dogodio krajem marta meseca, kada je takmičarka „Zvezda Granda” Vanja Knežević diskvalifikovana zbog retvitovanja posta koji kompromituje pomenutu produkcijsku kuću, pre dva dana usledila je još jedna opomena, i to takmičarki Zorji Pajić zbog vloga koji je postavila na svom Jutjub kanalu, u kome govori o članovima žirija.

AUTORSKA PRAVA

Saša Popović je takmičarku javno opomenuo u emisiji i zatražio da se obriše pomenuti video.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Produkcija je Zorji tražila da obriše svoj vlog sa Jutjuba, u kom je komentarisala članove žirija. To nije smela da radi”, istakao je Saša Popović, uz napomenu da Pajićeva nije bila upućena u ovo pravilo. Takmičarka je, za razliku od Vanje Knežević, dobro prošla, jer nije vređala članove žirija, ali je komentarisala njihov način rada i postavljala isečke sa snimanja emisije na koje samo „Grand” ima pravo.

“Vlog u kom komentarišem svoj nastup uklonjen je na zahtev „Grand” produkcije, budući da sam u njemu koristila isečke iz emisije „Zvezde Granda”, na koje samo „Grand” ima prava. Nisam želela da dolazim u pravne sporove sa produkcijom, te sam vlog odmah uklonila sa Jutjuba. To se desilo pre snimanja emisije koja je bila emitovana u subotu veče. Napominjem da u videu nisam
nikoga uvredila, niti sam komentarisala ikoga u negativnom kontekstu. Žao mi je što moje mišljenje o mom nastupu može bilo koga da uvredi”, rekla je za štampano izdanje Objektiva Zorja Pajić.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

STROGA PRAVILA

Pajićeva je dospela u središte interesovanja domaće javnosti kada je obelodanjeno da je njen dever glumac Milan Jelen Pajić, koga je domaća publika zavolela u mnogim glumačkim ostvarenjima.

Zorju na Instagramu prati skoro 30.000 pratilaca, dok jedan njen vlog ima skoro 300.000 pregleda.

Nakon što je Vanja diskvalifikovana, usledila OPOMENA za još jednu takmičarku ZG: TO nije smela da radi

Podsetimo, Popović je imao oštar stav kada je reč o učesnicima takmičenja, te kategorično smatra da na društvenim mrežama ne treba da iznose svoje stavove o takmičenju „Zvezde Granda”, te da će svako ko dovede u pitanje kredibilitet samog takmičenja biti automatski diskvalifikovan. Budući da u Zorjinom slučaju nije bilo reči o bilo kakvoj konfrontaciji, produkcija je posle brisanja njenog videa bila i više nego blagonklona, iako je postojao pravni osnov za tužbu.

Foto: Objektiv.rs

Tanja Svilanović



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar