Verenica PLAKALA kada ga je krvavog odvela Hitna: Komšije otkrile nove DETALJE drame na Novom Beogradu

Njegova verenica, vikala je i plakala dok su ga unosili u kola Hitne pomoći

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Mihajlo Maricic / Panthermedia / Profimedia

Muškarac (39) koji je prerezao vene jutros oko 8.30 u Studentskoj ulici na Novom Beogradu, dok je prethodno pretio da će skočiti sa 8. sprata zgrade, prema priči komšija na hormnskoj je terapiji kako bi promenio pol.

Prava drama dogodila se jutros, kada je kod muškarca došla verenica i saopštila mu da je trudna. Kako su komšije ispričale, bilo je strašno gledati ovaj incident koji se dogodio.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Čuli smo da on pije hormonsku terapiju, kako bi promenio pol. Pretpostavlja se da je u tom trenutku došla njegova verenica i rekla mu da je trudna, te je zbog toga izbila žustra svađa. On je odlučio da se ubije, isekao je vene i isekao se po stomaku – ispričala su komšije.

Rasplet DRAME na Novom Beogradu: Otkriveno zbog ČEGA je muškarac (39) prerezao vene 

Kako su očevici ovog događaja još ispričali, 4 policajca držala su vazdušni jastuk koji su postavili pripadnici vatrogasno-spasilačke jedinice.

– Nakon toga su vatrogasci razbili vrata i uleteli unutra. Muškarac je bio sav krvav, njega je preuzela Hitna pomoć. On je bio sav iznemogao, užasno je izgledao – rekla je jedna od komšinica.

Njegova verenica, vikala je i plakala dok su ga unosili u kola Hitne pomoći.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar