Kod Milove žene samo NAJSKUPLJE: Pored haljine od 5.000 evra, evo u kakvom IZDANJU je Lidija “uhvaćena”

Ostaje pitanje odakle joj novac da pokrije sve ove troškove

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/ PREDSEDNISTVO CRNE GORE, Printscreen/Youtube/Predsednik Crne Gore

Prva dama Crne Gore Lidija Đukanović obukla je “valentino” haljinu i stavila kaiš istog kreatora u vrednosti većoj od 6.000 evra!

U stilu Marije Antoanete, omražene supruge francuskog kralja Luja XIV, koja je ostala upamćena po poruci gladnom narodu da jede kolače, Lidija se kao supruga jednog od najbogatijih državnika sveta pojavila u krpicama za koje prosečan Crnogorac mora da rinta čak godinu dana! Trivijalni povod njenog iznenadnog pojavljivanja putem video-poruke jeste izbor najboljeg likovnog rada učenika iz Indije na temu prijateljstva sa Crnom Gorom, a Đukanovićeva ga je samo iskoristila da građanima izvrne želudac svojom odevnom kombinacijom, o kojoj žene i u njenoj državi i u Indiji mogu samo da sanjaju.

ODE GODIŠNJA PLATA

Za ovu retku i nesvakidašnju priliku Lidija Đukanović odabrala je da obuče crnu haljinu sa potpisom prestižnog italijanskog dizajnera Valentina, koja košta tričavih 6.490 dolara (5.400 evra).

Kako bi upotpunila ovu neobičnu cvetnu haljinu sa kragnom i dugim rukavima, žena crnogorskog gospodara “metnula” je na sebe i kožni kaiš istog kreatora sa prepoznatljivom “V” šnalom, čija je cena 990 dolara (830 evra).

Haljina od 5.000 EVRA: Dok narod u Crnoj Gori jedva krpi kraj s krajem, Milova žena se BAHATI 

S obzirom na cene ove modne kombinacije, koje se lako provere na sajtovima namenjenim prodaji brendirane garderobe, a poredeći ih sa prosečnom platom jednog Crnogorca, koja se kreće oko 500 evra, dolazi se do proste računice da bi za ovaj Lidijin odabir trebalo raditi čitavu godinu.

IMA PARA, NEMA STILA

Inače, ovo nije prvi put da se “prestolonaslednica Montenegra” razmeće u javnosti svojim stilom, za koji mnogi kritičari raskošnog bogatstva u kome živi sa svojim suprugom kažu da ga je lako kupiti kad ga dotična nema. Tako je Đukanovićeva na ručku u Njujorku pre dve godine nosila tašnu iz tada najnovije kolekcije brenda “Dior” koja je, prema zvaničnoj internet stranici te kuće, koštala čak 4.100 evra (oko osam prosečnih crnogorskih plata).

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Taman dok se prašina slegla oko ovog skandaloznog pojavljivanja, Lidija je krajem 2019. na humanitarnom bazaru stigla komplet odevena u “dior”, za šta je spiskala skoro 7.000 evra. Tada je na sebi imala komade odeće iz tek nadolazeće kolekcije “Ready-to-wear Christian Dior collection 2020”, čiji svaki komad košta papreno. Za bluzu i tašnu izdvojila je po 3.000 evra, a za cipele 800 evra.

Kao vrhunac licemerja, humanitarno nadahnuta Đukanovićeva gospođa je u govoru na ovom diplomatskom bazaru posetiocima poručila da će svaki njihov utrošeni evro biti za nečije dobro.

60 EVRA PRIDE

Dakle, dok tamošnja javnost sve glasnije bruji o kineskom dugu za auto-put koji polako stiže za naplatu, kao i pretnji da će na ime tog duga Kina prisvojiti deo obale, Lidija Đukanović ne mora da brine. Ona će uvek imati da se obuče u “valentino” ili “dior”.

Međutim, ostaje pitanje odakle joj novac da pokrije sve ove troškove.

Prema podacima iz redovnog godišnjeg imovinskog kartona, koji se vodi u Agenciji za sprečavanje korupcije, Đukanovićeva ima platu od 890 evra. Od nje može da kupi jedino “valentino” kaiš i da joj ostane 60 evra za trošak.

PIŠE: GORAN MITROVIĆ

Ovu i ostale aktuelne teme pročitajte u štampanom izdanju Objektiva.

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar