Eva Ras otkrila šta se događa sa Lečićem nakon OPTUŽBI Danijele i Merime: Hoće PRVO da reši…

Plaši se da ne prođe kao on...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Printscreen, E-Stock/ Časlav Vukojičić

Glumica Eva Ras jedna je od retkih koja je stala na stranu kolege Branislava Lečića nakon što su ga koleginice Merima Isaković i Danijela Štajfeld optužile za se*sualne napade.

Eva Ras tvrdi da su one pomešale pojmove i ističe da ne želi da sudi kolegi, jer ne zna šta se zapravo desilo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Mene ta silovanja žena uznemiravaju. Mislim da su one malo pomešale šta je se*s, šta je ljubav, a šta silovanje. Ja nisam divljak, ne želim da pričam i osuđujem Leku, jer ne znam istinu. Čovek ne sme iz stana da izađe, pa šta da radi kada ga svi osuđuju. Hoće prvo da reši problem koji ga je snašao da bi mogao da stane uzdignute glave i izađe pred narod”, rekla je Eva za Star i dodala da je uplašena da ne prođe kao Lećić.

Eva Ras OSUDILA napade na Lečićevu ćerku: Njegova deca već ISPAŠTAJU, kao i svi mi koji smo ga branili

“Ovo je strašno, pa ja se plašim da će sutra mene da neko optuži za nešto, da mi otme stan i penziju, a ja ću morati da ćutim. Lečić je u bezazlenoj situaciji. Ove glumice su zle žene. Ne traže pravdu, već Lečićevu glavu i javno vešanje. Ako Lečića osude neću ga pljunuti, neka sam snosi posledice i robija za ono što je uradio”, poručila je glumica.



Izvor: Objektiv.rs, Star

Komentari (2)

  1. Za tebe je, izgleda, samo mira markovic pozitivna osoba, a ovu gospodju blatis. Da nije mozda zbog nacionalne pripadnosti?

    Odgovori
  2. Baba Eva ponovo po starom. To nergativno stvorenje, taj energetski vampir koji ljudima isisava svu pozitivnu energiju ima želju da se javlja kako je ljudi nebi potpuno zaboravili. Niko ne pamti ni šta je radila ni čime se bavila, Ako već moramo da je upamtimo po nečemu to je da je bila zla i teška žena.

    Odgovori

Ostavite komentar