Vidić i Matić nisu bili ni predsednici kućnog saveta: Budući prvi čovek FSS mora biti ON!

"Taj visokopatriotski čin može da uradi samo čovek koji voli Srbiju", ističe Vujačić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto FEDERICO GAMBARINI / AFP / Profimedia, Starsport/Srđan Stevanović

Advokat Svetozar Vujačić, inače savetnik ministra policije Aleksandra Vulina, pričao je o budućnosti Fudbalskog saveza Srbije i osvrnuo se na moguće kandidate za naslednika Slaviše Kokeze.

On je apostrofirao Vladana Lukića, bivšeg predsdsednika Zvezde, kao najboljeg čoveka za mesto prvog čoveka srpskog fudbala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Mi smo poznati po tome što izmišljamo toplu vodu kada su kadrovi u pitanju. Nama je svako sa stane bolji nego naši ljudi. Evo, daću vam jedan primer. Mi sada imamo aktuelnu situaciju oko predsednika FSS. I tu se sada javljaju kandidati. Vidić, Matić i tako dalje. Jedan od kandidata je i Vladan Lukić, proslavljeni fudbaler Crvene zvezde i predsednik tog kluba”, rekao je Vujačić gostujući na TV “Hepi” i dodao je:

Vidić i Matić nisu bili ni predsednici kućnog saveta: Budući prvi čovek Saveza mora biti ovaj čovek!

“Dakle, predsednik jednog velikog sistema. I patriota koji je 1999. godine na svoju štetu raskinuo ugovor sa Mecom. Iako je imao porodicu tada. Došao je u Sopot, jer je tu njegova kuća, i sutradan je otišao na ratište sa uniformom i ostao do kraja bombardovanja. Taj visokopatriotski čin može da uradi samo čovek koji voli Srbiju”.

Vujačić je imao šta da kaže i o Nemanji Vidiću kao eventualnom predsedniku Fudbalskog saveza Srbije.

“I sad mi se prepiremo da li treba da dođu Vidić i Matić koji su za to vreme komforno živeli i koji sada žive u inostranstvu. I kojima Srbija nije u srcu koliko je Vladanu Lukiću. Oni su bili izvanredni fudbaleri, i Matić i Vidić. Ali oni nikada nisu bili ni predsednici kućnog saveta. Ne znaju organizaciju, ne znaju da upravljaju. Lukić je bio predsednik Zvezde. Mi nekad radimo protvi samih sebe. Šta će nama bolji kandidat od Lukića koji ima sve ove atribute”, zaključio je Vujačić.

Lalatović prekinuo zavet ćutanja: Mažić i Vidić na čelo Saveza, kum lobira za kuma!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. nije bio predsednik kucnog saveza kao ti i vulin, ali je bio kapiten mancester junajteda, prvi stranac poslije legendarnog Erika Kantone. Ti se majstore drzi sednica kucnog saveta, mani se fudbala

    Odgovori

Ostavite komentar