“Prišao je klinac i tražio KONDOME”: Prodavačica mu postavila NEZGODNO pitanje, a njegov odgovor je HIT

Njena ispovest je zapalila internet, a kako je istakla, ubrzo nakon nesporazuma se potrudila da ispravi situaciju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Prodavnice su često poprište zanimljivih i smešnih situacija i nesporazuma, a jedna prodavačica nehotice je zbunila i postidela mladića koji je kupovao kondome. Evo kako glasi njena ispovest koja kruži po internetu:

– Radim u prodavnici. Dolazi mušterija, klinac od nekih 18, 19 godina, i pita imamo li kondome. Kažem, ima, sačekaj da ih nađem, malopre su stigli. A stigla je tada gomila robe, i kad sam to videla, ja pomislim: ko će naći kutijicu kondoma među svim ovim kutijama – rekla je ona i opisala epilog situacije:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Vraćam se i pitam ga, jesu tebi hitni ti kondomi, dođi kasnije kad ih nađem. A on onako zbunjen odgovara: “Pa hitno je”. Ljudi moji, tek tada sam shvatila šta sam ga pitala. Vratim se u magacin i nađem dečku šta mu treba, hitno je hitno!

Predstavila se kao Mariana, skidali smo se, a na ekranu je izašla PORUKA i shvatio sam da sam u PROBLEMU 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Pre tridesetak godima u Santo Domingu u prepunoj apoteci zatrazim paket kondoma. Istog momenta svi pogledase u mene. Prodavacica stidljiva, zajapurila se i ispod oulta pokusava da ih umota u papir. "Pozuri. Hitno je" kazem ja. Niko se nije usudio da me pogleda nakon toga.

    Odgovori

Ostavite komentar