Spavala sam sa TATINIM vršnjakom za majicu, a onda se PROČULO za mene: Studentkinja iz Hrvatske ŠOKIRALA

Osim novca, odeće poznatih marki i ostalog, ona je otkrila da su joj klijenti često nudili i kokain

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Dennis Martonfai / Shutterstock Editorial / Profimedia

Anonimna studentkinja iz Hrvatske otkrila je 2015. godine da se bavila prostitucijom i detaljno otkrila kako je sve počelo.

Kaže da je počela da prostituiše za novac jer joj je trebao novac da plati studije. Onda je videla da lagodnije živi, pa se sve kasnije preobrazilo u pohlepu, čisto iživljavanje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kaže da je počela da prostituiše za novac jer joj je trebao novac da plati studije. Onda je videla da lagodnije živi, pa se sve kasnije preobrazilo u pohlepu, čisto iživljavanje.

Za sve krivi svoje sputano i neiživljeno detinjstvo u konzervativnoj sredini.

– Na studije sam došla kao pravo pravcato nevinašce. Odjednom sam se našla sama, daleko od svih, od roditeljske stege. Odmah sam uvidela šta prijateljice rade i čime se sve bave da poboljšaju studentski standard. Shvatila sam da sada i ja mogu sve ono što ranije nisam mogla ili smela zbog okoline i sebe same. Pod svetlima velegrada mogla sam da dotaknem i dno i nebo. Dotakla sam oboje. Nebo sam takla zaljubivši se u dečka sramežljivog poput mene, koji me je ubrzo svojom brutalnošću doslovno gurnuo na dno. Iz inata i osvete momku htela sam da istražim jesu li svi muškarci isti. Prvi mi se ponudio vlasnik omiljenog butika, tatin vršnjak. Šta da vam kažem, on besraman a ja popustljiva i završila sam u njegovom krevetu. Nazad više nisam mogla. Bio je to moj prvi seks naplaćen zelenom majicom – priča nekadašnja studentkinja.

Osim novca, odeće poznatih marki i ostalog, ona je otkrila da su joj klijenti često nudili i kokain.

– Već u prvoj godini studija, hvalisanjem onih koji su bili sa mnom, pročulo se za mene. Zaključila sam da vredim u krevetu i znala sam kako od svih da izvučem ono što želim. Sve je krenulo od majice, pa trenerke, patika, štiklica. Kada sam se dobro obukla, umesto krpica zanimao me novac. Za seks na brzaka znala sam, bez imalo srama da tražim 100 ili 200 evra. Nakon što sam probala jednog, dvojicu, trojicu… bio je to put bez povratka. Od nekad sramežljive devojke preobrazila sam se u objekt za zadovoljavanje nečije požude – rekla je ona i dodala:

– Sve mi je bilo nebitno i imalo svoju cenu, zavisno od mesta i želja klijenata. Najviše sam mogla da “uzmem“ za seks na javnom mestu. Kafić, ima ljudi, nema ljudi, ulaz u narodnjački klub, osvetljeno parkiralište, ulica ili hotelski bazen, bili su pravi izazov kao mesto za seks. Verovali ili ne, dok sam ispijala jutarnju kafu imala sam seks u prepunom kafiću. Klijentu je to bio adrenalinski nagon a meni izazov zbog novca – rekla je ona.

Devojke za novac na ulici su, po njenoj priči, lako prepoznatljive po neukusno izazovnom odevanju.

– Svaka normalna žena voli se dotera i da prošeta u štiklama, a k***a obučena u utegnutu suknjicu koja se lako skida te iste štikle obuje dodavanjem nepotrebnih delova odeće – kaže ona i dodaje da je imala mušterije i od 80 godina.

Ana (27) otkrila kako je završila na PLAVOM MOSTU: “Prišao mi je u crnom audiju i postavio jedno pitanje” 



Izvor: Objektiv.rs, Expres

Komentari (1)

  1. Ако ти није мрско почети највероватни, чини ми се неће бити ни наставити. Ако ти је мрско али ипак почнеш, претпостављам наставићеш. Тако иде са пороком. Добро је ако некоме омрзне то што ради. У томе треба видети могућност за избављење од тога. Добро је ако се човек освести где је, још боље ако се заплаче над тиме и одврати.

    Odgovori

Ostavite komentar