Lepa Brena pokreće NOVI biznis: Pevačica pričala o svojoj JAHTI sa šest spavaćih soba, kod nje nema krize

Balkanska zvezda ne krije da uživa u bogatstvu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Kako pevači nemaju nastupe, pogotovo velike zvezde poput Lepe Brene imaju vremena za nove biznise. Naime, Brena se samo na kratku vratila za Beograd, kako bi završila poslovne obavezne, ali se vrlo brzo vraća u Budvu, gde je usidreno njeno novo plovilo.

Naime, pevačica je za Blic rekla sve o svojoj novoj jahti, koja već uveliko plovi Jadranskim, ali i Sredozemnim morem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Pa to je jedan lep brodić od nekih 100 fita, sa pet, šest spavaćih soba. Nije to bio poklon samo za naše duše. Želeli smo sebi da priuštimo nešto jer je bila specifična situacija. Nismo mogli da se družimo, mogli smo samo da plovimo. Tako da sam bar imala godinu dana pauze i odmora da prođem ono što sam celog života zaista želela, da plovim i da sam na vodi. Obožavam more i vodu. A volim i brodove. Naravno da nisam stigla da obiđem sve što sam želela”, kroz smeh priča Brena i javno govori o tome koliko joj je teško palo to što „Grand produkcija“ posle osamnaest godina nije u njenom vlasništvu”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)


“Grand je naše dete. Poraslo je, odraslo. Bio je trenutak i takav poslovni dogovor. Bez obzira na to što nismo u vlasničkim odnosima, uvek ću ostati da radim i sarađujem sa „Grandom“, jer to je nešto što je meni blisko, a u toj kući se osećam kao u svom domu”, iskrena je nekadašnja vlasnica koja ne gubi vreme, već je uplovila u novi biznis.

“Glavni pokretač za sve velike poslove u mojoj kući, ja moram da kažem, jeste Slobodan Boba Živojinović. Od momenta kada je prestao da se bavi tenisom, bio je pokretač svih velikih poslova unutar naše porodice. Tako i “Granda”, pored Saleta i mene. Boba je učestvovao u svim našim poslovnim projektima. Spremamo sada nešto novo, a ja ću da se bavim nekim sitnim lepim stvarima koje će biti posvećene ženama. Nešto što se zove „Brena beauty“ i „Brena healthy“. Sigurno se neću baviti modom, zato što modu prepuštam velikim svetskim kreatorima, a ja u tome nisam vična. Ne verujem da mogu da im pravim konkurenciju. Neće biti šminka”, tajanstvena je pevačica, koja u istom maniru dodaje:

“Hoću da pokažem kako živim, šta koristim i šta možete koristiti da ostanete vitalni i da se osećate dobro, bez obzira na to koliko imate godina”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Lepa Brena se pojavila u društvu bivše LJUBAVNICE Miroslava Ilića: Evo gde su se uputile (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar