SEĆATE LI SE?

Svi pričaju o diskvalifikaciji Vanje Knežević, a ova voditeljka je dobila OTKAZ u Grandu zbog LAPSUSA

U centru pažnje se našla i nakon gubitka bebe i priznanja da ju je partner maltretirao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/corvax111

Nedavno je izbio veliki skandal kada je iz takmičenja “Zvezde Granda” diskvalifikovana Vanja Knežević zbog nepoštovanja žirija.

Naša voditeljka ispričala detalje životne drame: Ne želim više da ćutim! Tukao me je! Ja sam preživela, ali beba nije! (FOTO)

Mnoge je ovaj događaj asocirao na otkaz koji je u pomenutom takmičenju dobila voditeljka istog Ljubinka Buba Dobrosavljev 2011. godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Youtube/Printscreen/Tv Presenters

Naime, kako se tada pisalo, ona je iz emisije izbačena zbog velikog broja lapsusa koje je pravila, a na koje su gledaoci često imali primedbe.

Nakon velikog kiksa tokom finalne večeri održane u Beogradu, u Areni, Saša Popović je odlučio da otpusti Bubu i ukaže poverenje Vladi Stanojeviću. Nakon te sezone “Zvezde Granda” su vodili Milan Mitrović i Ana Sević.

Vodila je “Zvezde Granda” umesto Sanje Kužet, a evo gde je sada: Postala je ATRAKTIVNA PLAVUŠA (FOTO)

“Osim što je u gotovo svakoj rečenici koristila reč ‘superfinale’, konstantno je grešila, a vrhunac se dogodio kad je pomešala brojeve kandidata, zbog čega se jedan od roditelja pojavio iza scene i nasrnuo na Vladu pitavši zašto je ‘onoj glupači’ dao mikrofon, a onda se požalio i Saši Popoviću”, rekao je izvor blizak produkciji tada, prenosi Srbija Danas.

NEĆE ugovor sa njima: Takmičarka zbog ovoga svojevoljno NAPUSTILA Zvezde Granda

“Ako je tako, neka im je sa srećom. Još uvek nisam razgovarala sa Sašom Popovicem o budućem angažmanu, a inače je koncept emisije da se svake godine menjaju voditelji, tako da to nije ništa čudno”, zaključila je tada Buba piše pomenuti medij.

Ona se nakon toga posvetila umetnosti i književnosti, a u centru pažnje našla se i nakon što je izgubila bebu i podelila priču o tome da ju je tadašnji partner maltretirao.



Izvor: Objektiv.rs, Srbija Danas

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar