Zagreb pozvao na USTANAK u Srbiji: I Đilasov portal potvrdio da protest NIJE samo srpski

Da protest nije samo srpski, potvrđuje i sajt pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Nakon političara Janka Veselinovića i Miroslava Parovića, pozivi na ustanak u Srbiji stižu i iz Zagreba! Naime, pevač Darko Rundek pozvao je Hrvate da dođu u Beograd na protest “Ekološki ustanak”.

– Idemo svi zajedno u Beograd, jer je to ustanak ne samo Srbije, nego svih okolnih zemalja – napisao je Rundek.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Da protest nije samo srpski, potvrđuje i sajt pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, koji najavljuje da će protestu prisustvovati i ljudi iz drugih zemalja.

Naime, na ovom portalu je objavljeno da se očekuje dolazak aktivista iz cele Srbije, ali i iz regiona.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Bombe sa osiromasenim uranom nisu bile razlog za protest ni gradjana Srbije ni gradjana zemalja u okruzenju. Naprotiv, nase komsije su nam zelele vedro nebo da avioni ubica polete. Sada, u vreme dok pandemija uzima sve vise zrtava, iste te komsije pozivaju na "ekoloski ustanak" i to u Srbiji koja se najuspesnije bori protiv bolesti. Mozda njih mogu da razumem. Imaju puno razloga za frustraciju. Ne mogu da razumem gradjane Srbije. Pre svega "vidjenije ljude". Koliko im je kratka pamet? Gde su bili u vreme dok su bombe padale? Ili mozda za njih vazi pravilo EVRO VRTI GDE BURGIJA NECE.

    Odgovori
  2. Štovani Hrvati! Dižite bune, ustanke, revolucije, pobune ili bilo šta slično kod sebe u Hrvatskoj. Čini mi se da na ovaj način pokazujete žaljenje za bivšom zajedničkom državom. Očigledno je da sa srpskim izdajnicima imate iste ciljeve i političke programe?! Vaš predsednik bi rekao "šaraj, brate!". Pa, šarajte više! Ima još zemalja u okruženju. Ostavite više Srbe i Srbiju da živi svoj život. Vaši kompleksi koji proistču iz svega što ima srpski predznak prešlo je svaku meru, a očigledno i granicu Hrvatske.

    Odgovori

Ostavite komentar