Merima Isaković poslala snažnu poruku: Dužnost svakog humanog bića je da se dalje ZLO SPREČI

"Samo Božijom voljom me je moj instinkt spasio", otkrila je ona

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Sara Apostolović,Youtube/Printscreen/Klasik TV

Nekada vrlo popularna glumica, danas psiholog sa prebivalištem na Novom Zelandu, Merima Isaković šokirala je javnost ispovešću o pokušaju silovanja koje je, kako kaže, pretrpela od glumca Branislava Lečića.

Nemili događaj iz 1978. godine Merima je ostavila iza sebe, ali, kako kaže, njena je dužnost bila da o tome javno progovori.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U svom novom obraćanju javnosti Merima ističe da je sve ove godine verovala da glumac, za kog tvrdi da ju je zlostavljao, neće ponoviti slično.

“Ja sam davno prebrodila i zatvorila preživljenu traumu i sećanje da me je samo Božijom voljom moj instinkt spasio. Oprostila sam verujući u iskrenost Lečićevog pokajanja i obećanja datog tada, pre 43 godine, da to nikada više neće nikome pokušati ni uraditi… Oprostila sam, ali nisam zaboravila, ostavši u nadi da se to nikada i prema nikome stvarno neće ponoviti”, kaže Merima Isaković za “Blic” i dodaje:

Foto: Printscreen/Instagram/ drMerimaIsakovic

“Jedno zlo je izazov i bol jedne osobe, ali ako se ne zaustavi, ponavljano zlo postaje nesreća naroda. I ljudskog roda. Dužnost svakog humanog bića je da se dalje zlo spreči”.

Podsetimo, glumica Merima Isaković juče je rekla da je spremna da svedoči protiv Branislava Lečića.

“Odmah da vam kažem…”: Nina Radulović se PRVI PUT oglasila o optužbama na račun Lečića

“Naravno da ću svedočiti. Verujem da je reći istinu fundamentalna obaveza svake savesne osobe. Ne mogu direktno svedočiti o događaju nasilja nad Danijelom jer mu nisam direktno prisustvovala, ali mogu svedočiti o ličnosti Branislava Lečića i svom dramatičnom iskustvu vezanom za njega. Nadam se da će se druge žrtve osmeliti da se oglase, ako ih ima”, rekla je juče glumica.

Glumica Danijela Štajnfeld prethodno je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu izjavila da je Branislav Lečić misteriozni “moćnik iz filmske industrije” koji ju je silovao u maju 2012. godine.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar