Soraja će posetiti PLASTIČNOG hirurga koji je UNIŠTIO mnoge: Njen prijatelj zabrinut, odmah je upozorio!

Neke njegove poznanice imale su brojne komplikacije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/ Soraja

Starleta Soraja Vučelić poznata je po brojnim plastičnim operacijama kojima se podvgrla. Ipak, ona će ići na još jedan zahvat i to u Tursku, koja je poznata po dobrim plastičnim hirurzima.

Tv lice i učesnik rijalitija Neven Ciganović upozorio je starletu da ne ide kod doktora kog je izabrala, jer je njegova prijateljica imala brojne komplikacije posle zahvata koji joj je on radio.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Šokiran sam da je Soraja otišla kod tog estetskog hirurga jer je i sama upoznata s činjenicom da je moja poznanica Piksi nakon zahvata kod tog doktora završila u komi te je šest meseci izgubila pamćenje”, kaže Neven.

Čim je video njenu fotografiju sa izvesnim doktorom na Instagramu, Neven, koji se sa Sorajom već dugo vremena druži je odmah upozorio.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara ? (@sorajavucelic)

“Odmah sam je kontaktirao i rekao joj da nije normalna i da se nadam da će izvući živu glavu. A ona je rekla da se ne moram ništa brinuti jer će napraviti sitan zahvat pod lokalnom anestezijom”, kaže Ciganović za 24sata.

No Cigi, kaže, ima razloga za brigu, jer isto tako mu je i Piksi pre same operacije rekla da ide na sitan zahvat. Piksi je švedska starleta poznata po brojnim plastičnim operacijama. Cigi i Piksi upoznali su se u američkom rijaliti šouu ‘Kuća lutaka’, koji je trebalo da se snimi. Ostali su u kontaktu pa su, između ostalog, razmenjivali i iskustva o estetskim zahvatima.

Neven Ciganović ponovo u Parovima: Progovorio o OPERACIJAMA, ali i problemu sa ponosom

Piksi je tad operisala nos, no nakon zahvata povukla se s društvenih mreža. Nije je bilo u javnosti nekoliko meseci. Onda je objavila fotografije i video u kojima je objasnila da je bila u komi i da je izgubila pamćenje.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neven Ciganovic (@nevencigi)

“Ne strahujem za Soraju samo zbog toga što se dogodilo Piksi. I influenserke Plastik Rašn Dol l i Elizabeth Mintodas bile su kod istog doktora. Nakon zahvata i njima se na društvenim mrežama, nakon komplikacija sa sepsom, izgubio svaki trag”, kaže Cigi.

Inače, kod istog doktora nedavno se operisala bivša misica Eni Šukunda, kao i starlete Ana Korać i Stanija Dobrojević, koja je radila mačkaste oči, zbog čega su joj se čudili u javnosti.

Sorajin VREMEPLOV: Pogledajte kako se IZGLED starlete menjao kroz godine, nećete moći da verujete (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar