Nešto ga SEKLO u grudima samo kad je hladno vreme: Kada je snimio pluća, pozlilo mu je od otkrića (FOTO)

Nije mogao da shvati kako to pre nije ustanovio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/oracast

Zamislite da imate bolove u grudima samo kad su hladni dani. Da vas nešto seče po njima, da su bolovi prejaki, a kako se pojavi sunce i temperatura se popne – sve prestane.

Filipinac Kent Rajan Tomao imao je upravo takve bolove u grudima samo tokom hladnog vremena. Tek pre desetak dana saznao je zašto je to tako, pišu Zanimljivosti dana.

Kent je u grudima imao sečivo starog noža, dugačko 10 centimetara!

To mu je otkriveno tokom snimanja pluća.

“Uvek sam se pitao zašto osećam bolove u grudima kada je hladno vreme. Ali nisam imao pojma da mi je nož u grudima ”, rekao je Tomao lokalnoj radio stanici.

Upitan da li ima pojma kako je oštrica završila u njegovim grudima, Kent je rekao lekarima da je bio žrtva uboda nožem pre više od godinu dana. Navodno se vozio motorom jednog dana, juna 2020.godine, kada ga je banda mladih napala i izbola nožem. Nije se mnogo sećao o incidentu, osim da je bio skoro beživotan kada je doveden u bolnicu, gde su lekari uspeli da ga spasu i “zakrpe” ga te ga otpuste iz bolnice

Kent je oduvek pretpostavljao da su lekari obavili sve neophodne testove pre nego što su ga pustili i sigurno nikada nije pretpostavljao da su mu ostavili oštricu noža u grudima.

Majka se žalila na bol prilikom dojenja, a nakon što su otvorili USTA bebi, lekari su se ŠOKIRALI



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar