Glumcu POZLILO: Prvo oglašavanje Branislava Lečića nakon optužbi za pokušaj silovanja Merime Isaković

PR služba poznatog glumca poslala je saopštenje medijima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Glumac Branislav Lečić danas, tokom čitavog dana, nije bio dostupan za komentar povodom novih optužbi sa seksualno zlostavljanje – ovaj put optužila ga je koleginica Merima Isaković, koja je navela da ju je glumac napastvovao 1978. godine, kada je imala svega 18 godina, zbog čega se ponovo digla prašina u javnosti.

Njegove PR službe je ovim povodom poslala saopštenje, koje vam prenosimo u celosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Poštovani novinari, obaveštavamo vas da, zbog današnjih navoda u medijima, Branislav Lečić se ne oseća zdravstveno najbolje. Iz istih razloga, do daljnjeg, se neće obraćati javnosti, ali i kao što je naveo i ranije, neće komentarisati bilo kakve optužbe protiv sebe dok se ne završi postupak pred državnim organima. Molimo vas još jednom da ga ne uznemiravate jer se zaista ne oseća dobro. Unapred zahvalni, PR tim Branislava Lečića – stoji u saopštenju.

Evo kako SADA izgleda glumica koja je OPTUŽILA Lečića: Umalo umrla u nesreći, pa POBEGLA iz Juge (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Pink

Komentari (6)

  1. Tebe treba biti sram za ovako jedan užasan i glup komentar a ne njih, umjesto da osudiš silovatelja i silovanje ti to podržavaš... Svojim komentarom si pokazala kakva si grozna i zna osoba sa nedostatkom inteligencije... Koliko neko može biti glup da ne zna ako neko ne želi seks, a neko tu osobu prisili na seks, to se zove silovanje.... Žrtve silovanja znaju da dugo ne govore o silovanju zbog straha, trauma i drugih posledica silovanja... Sledeći put nauči šta je silovanje, pa onda nešto komentariši....

    Odgovori

Ostavite komentar