Milan Borjan ni slovo o Partizanu posle “večitog derbija”

Kapiten ima reč

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Fudbaleri Crvene zvezde je pobedila u večitom derbiju 1:0, a jedan od heroja trijumfa crveno-belih bio je kapiten Milan Borjan. Golman Zvezde je u 89. minutu skinuo zicer Sejdubi Sumi.

Borjan je posle meča izneo svoje mišljenje. Kaže da su se saigrači i on borili kao lavovi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Smatram da smo odlično odigrali meč. Prvo poluvreme je bilo malo teže, a u drugom delu igre smo pokazali karakter i veliku želju. Borili smo se kao lavovi na ovom meču. Uspeli smo da postignemo gol i da dođemo do pobede u 164. večitom derbiju. Kao kapiten tima mogu da kažem, da sam ponosan na svoje saigrače, stručni štab, čitav klub i naravno navijače. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu i da dignute glave nastavimo da ređamo uspehe. Ovo je fantastičan niz i želim da nastavimo da obaramo sve klupske rekorde”, rekao je Borjan.

Sada se crveno-beli okreću novom cilju, a to je dupla kruna.

“Crvena zvezda uvek ide na duplu krunu. Smatram da to možemo da ostvarimo ove sezone i hrabro ćemo se boriti kako bismo ostvarili cilj. Pokazali smo večeras da smo ozbiljni konkurenti za osvajanje oba trofeja. Smatram da je cela sezona pokazatelj da smo na odličnom putu i nadam se da ćemo uskoro obradovati sve kojima je Crvena zvezda u srcu”, zaključio je Milan Borjan.

Fešta na Marakani: Terzić sipa šampanjac, gruva Čola, a tu je i Vladan Milojević (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar