Gordana doživela PAKAO zbog bivšeg dečka Miloša: Izgubila NEVINOST sa 25, a onda je sve krenulo po ZLU

Iako je vodila računa o svemu što radi, da se ovakve stvari mogu desiti svakome svedoči i njeno traumatično iskustvo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/jcomp

Gordana je 2020. godine podelila traumatično iskustvo kroz koje je prošla nakon svog prvog seksualnog odnosa, a mi vam u celosti prenosimo njenu ispovest.

– Izgubila sam nevinost sa 25 godina. Nisam bila od onih tradicionalnih devojaka koje se čuvaju za brak, ali jednostavno, nisam do tada našla zadovoljavajućeg kandidata. Nisam svetica, ali nisam ni zatucani gabor. Prosto, nikada nisam želela da budem od onih žena što menjaju muškarce k’o na pokretnoj traci, ali… – rekla je ona.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Čuvala se ja tako i na kraju nagrabusila. Kako? Pa… Ovo što se meni dogodilo ni najvećem baksuzu nije – potreseno je rekla ona i opisala kako je došlo do toga.

– Počela sam vezicu sa Milošem. I sada, da ne govorim koliko je bio galantan, simpatičan, neodoljiv, jer podrazumeva se “da sam dala” nekome zato što sam se primila na njega. Sve u svemu, posle određenog vremena, shvatim ja da je on taj koji će da otvori “moja manastirska vrata” – istakla je ona i opisala epilog ove neprijatne situacije:

– Veza nije dugo opstala, a ni moje zdravlje. Nepunih mesec dana nakon raskida otišla sam kod ginekologa, gde mi je ustanovljeno da imam kondilome i hlamidiju. Pomislih, svaka čast srećnice! Međutim, ubrzo je stigla i kandida od antibiotika, ali moj baksuzluk nije imao kraja. Odradila sam Papanikolau test i on je pokazao da sam III grupa. Bila sam očajna, ali u celoj nesreći upoznala sam Bojana, koji je sa mnom prošao kroz sve faze lečenja – požalila se ona i opisala kako se osećala nakon bolnog saznanja.

– Mesecima sam bila u katastrofalnom stanju, ali uz brigu i pažnju mog Bojana, sa kojim sam i danas, uspešno sam sve preživela. Napominjem, za sve to vreme nisam ni pomišljala na seksaulne odnose. Pravo je čudo kako uživam u njemu nakon svega što mi se dogodilo. Miloša nikada nisam kontaktirala da mu “sve po spisku” zato što mi je preneo sve genitalne đavole… Verovatno i dalje seje polne bolesti, ko će ga znati. Poenta moje priče je da se ovakve stvari ne događaju samo ženama “lakog morala”… Vidite da sam ja ”ubola iz prve”. Dakle, zaštićeni seks i bolji izbor partnera i pamet u glavu, drage moje – zaključila je ona i poslala važan apel.

“Htela sam da UBIJEM i sebe i dete”: Novosađanka otkrila da ima neizlečivu bolest, a onda je počeo HOROR



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (1)

  1. Devojko, i ja sam nekada davno prvi put imala seksualne odnose sa 25 godina. To nikako ne znači da ne treba paziti sa kime odlaziš u krevet i da li koristiš zaštitu. Ponela si se kao glupača prema samoj sebi i zbog toga si ispaštala. Naravoučenije je da se treba čuvati uvek. Na tebi je još i veća odvovornost jer si bila zrela mlada žena, a ne napaljena klinka. Pamet u glavu, za svaki sledeći put.

    Odgovori

Ostavite komentar