Srednjoškolka nastradala dok je učila da puca: Vršnjak plakao kraj nje, a onda se desio preokret

Iz dana u dan policajci imaju sve više razloga da sumnjaju u to šta se zaista dogodilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Inside Edition

Sedamnaestogodišnja Amerikanka Kendis Kržen iz Kerol Kauntija u Džordžiji preminula je posle ranjavanja u dvorištu prijatelja.

Kendis je nastradala kada što ju je slučajno upucao vršnjak iz odeljenja Džeremi Grej. Kendis je sa osumnjičenim i još dva tinejdžera bila u dvorištu gde su vežbali pucanje.

Bivši dečko objavio njene GOLIŠAVE slike: Pokušala da se ubije, a onda se desio nestvaran obrt

Nakon što je došao red na nju, Kendis je uzela pištolj i opalila. Zatim ga je dala momku kraj sebe koji je, dok je uzimao pištolj u ruke, slučajno povukao oroz i upucao Krženovu.  Ona je pala na pod oblivena krvlju. Dok su kola hitne pomoći došla na lice mesta, Kendis je bila mrtva.

Džeremi Grej (17) plakao je kraj nje što zbog žala što Kendis više nema, što zbog toga što mu je život ovim potezom uništen.

Policija je prvog dana posle tragedije koja sve više izrasta u ubistvo okruženo velom misterije izašla u javnost sa stavom da ovde nema govora o nameri da se neko ubije.

“Tragedije se dešavaju. Sada su životi dveju porodica zauvek uništeni. Ne smemo da zaboravimo na ovaj događaj koji mora da nas podseća šta ne smemo da sebi i bližnjima dopustimo da rade”, rekla je Ešli Helsi iz policije Kerol Kauntija.

Ipak, lokalni mediji juče su počeli da iznose u javnost još neke informacije. Tako se otkrilo da je Džeremi bio zaljubljen u Kendis koja ga je prošle godine dva puta “otkačila” i štaviše, pred nekim prijateljima ponižavala.

S druge strane, Džeremi je početkom epidemije koronavirusa upao nekoliko puta u psihičke krize govoreći roditeljima i prijateljima da će se “neko zlo” nadviti nad njim.

Policija je zato rešila da istraži slučaj do kraja kako bi se utvrdilo da li je ova tragedija bila splet nesrećnih okolnosti ili unapred pripremljen plan za zločin.

20 godina nosio istu MARAMICU u džepu: Kada mu je žena pronašla i bacila, sutradan ju je napustio



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar