TUGA! Preminuo radnik “Gradske čistoće”: Nesrećnog čoveka prignječio kamion prilikom odnošenja otpada

M. H. je povređen 03. aprila u beogradskom naselju Ovča prilikom odnošenja otpada

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
E-Stock/Danijel Milutinovic

Radnik JKP “Gradska čistoća ” M. H. iz pogona Palilula podgledao je povredama koje je zadobio pre tri dana na terenu u Ovči. Nesrećni radnik je sa teškim povredama prevezen u bolnicu i gde je pored svih napora lekara da ga spasu izgubio bitku za život.

M. H. je povređen 03. aprila u beogradskom naselju Ovča prilikom odnošenja otpada.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv

– Tokom redovnih aktivnosti, vozilo za odnošenje otpada krećući se unazad je zakačilo betonsku banderu i tom prilikom nesrećni radnik, koji je bio na papuči kamiona, je zadobio ozbiljne povrede noge izazvane nagnječenjem – rekli su u JKP “Gradska čistoća ”

Kako su objasnili, do nezgode je došlo usled loše preglednosti saobraćajnice zbog vozila koje je bilo nepropisno parkirano.

– Obaveštena je policija koja je odmah izašla na teren i obavila uviđaj, a hitna pomoć je radniku ukazala pomoć i prevezla ga na Urgentni centar. Uprkos naporima lekara, komunalni radnik M. H. je ipak podlegao povredama. Zaposleni u JKP „Gradska čistoća” su izuzetno pogođeni gubitkom kolege, a preduzeće će na svaki način pomoći porodici, iako je teško ublažiti njihovu bol i nadoknaditi veliki gubitak – kazali su u ovom preduzeću.

JKP “Gradska čistoća” podseća da se njihovi komunalni radnici na terenu svakodnevno susreću sa brojnim izazovima i rizicima, a ovaj slučaj pokazuje da čak i nesavesno parkiranje može ugroziti živote ljudi koji predano rade svoj posao.



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar