Pevač otkrio nove DETALJE o Mariji Milošević: Nije VOLELA samo Ivana Gavrilovića

Denser je zbog ovoga bio ponosan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA/Jovan Zivanovic

Serija „Porodica” uzburkala je duhove prošlosti i izazvala brojne reakcije javnosti. Jedna od specifičnosti pomenute serije bile su pesme koje se obeležile devedesete godine, a koje su svoje mesto pronašle u završnoj špici svake od epizoda.

„Noć je vedra nad Srbijom” grupe Models, zatim „Ajkula” Ele Bi, „Samo u snu” grupe Fanki Dži, „Tek je 12 sati” hrvatske grupe ET, podsetile su publiku na turbulentno i teško vreme kad je na čelu države bio Slobodan Milošević, ali su i mnoge gledaoce vratile u lepe dane mladosti, kad su se provodili uz dens hitove.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ekipa Objektiva rešila je da istraži kako su se ovi hitovi našli u seriji.

ODUŠEVLJEN BORISOM I MIROM

“Gledao sam celu seriju, od prve do pete epizode. Deo kad je Sloba rekao da ide da javi Mariji i svojoj ženi da treba da ga uhapse, to je taj neki kadar kad se čujem ja kako govorim:

„Ovde sada vodim vas ja”.

Foto: Privatna arhiva

“To je ostavilo na mene veliki utisak i baš sam bio počastvovan. Pesma „Samo u snu” je baš iz tih nekih godina. Lepo mi je da čujem svoj glas”,  rekao je za Objektiv Gagi Đogani, čiji se prvi i dosad najveći hit našao u jednoj od odjavnih špica „Porodice”, pa nam je otkrio da je ćerka Slobodana Miloševića bila veliki fan njegove grupe.

Kako je Čeda hapsio Slobu: Izveo sam Miloševića iz kuće dok je njegova ćerka Marija PUCALA u MENE (VIDEO)

“Bili smo prvo izdanje na RTV Košava, gde je Marija Milošević bila direktorka. Ona je obožavala nas i tu pesmu, a oni koji su pravili seriju nisu to znali, ali eto, opet su je stavili. Ja znam da je ona obožavala Fanki Dži i imali smo super saradnju s njom, a družili smo se i privatno. Nekoliko puta smo nastupali u njenom klubu i jednom na nekoj njenoj žurki u Užičkoj.

Nakon devedesetih možda sam se jednom čuo s Marijom, kad sam bio u kraju u kom živi. Ona je prema meni bila uvek maksimalno korektna.”

Pišu: T. SVILANOVIĆ, M. MARINOVIĆ

OSTATAK OVE I OSTALE ZANIMLJIVE PRIČE PRONAĐITE U SUTRAŠNJEM IZDANJU LISTA OBJEKTIV

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Боже мклостиви па овог треба под хитно у психијатркју да не трује све таква лупеж скрнави Људски род дрогераш.Мислим да што тражи да ће га убрзо стићи и све што су заслужили доби ће Бог све види.Амин боже дај.

    Odgovori

Ostavite komentar