Predsednik Vučić pokazao PAKETE POMOĆI za penzionere: Otkrio na koji način se dopremaju do građana (FOTO)

On je nakon toga najavio i finansijsku pomoć koja sleduje svim penzionerima u Srbiji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen

Predsednik Aleksandar Vučić večeras gostuje u emisiji na Pinku, a između ostalih tema on je govorio i o paketima pomoći za penzionere koji će se deliti već od ponedeljka. Predsednik je u studio i doneo te pakete.

– Ono što je za ljude važno jeste da od ponedeljka ide 700. 000 paketa, njih će dobiti i trudnice, porodilje, medicinski radnici ali najpre penzioneri. Želeli smo da to bude naša proizvodnja. To će poštari ljudima da donesu na adresu, nema potrebe za apliciranjem. – rekao je predsednik Vučić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ja znam da mnogi ne žive najbolje, ali znaju da imaju državu koja brine o njima. Mi povećavamo plate i penzije i u ovo teško vreme. Da se vratimo samo malo u prošlost da vidimo kako je to izgledalo pre 10 godina. Ja sam danas, što se tiče paketa, video da pišu kako smo se mi ugradili u taj posao. Mi smo krivi zbog njihove pokvarene mašte, tih ljudi sa tajkunskih medija.

Ja sam potakao kod njih tu pokvarenu maštu, gde su odmah zamislili šta bi oni ukrali. Oni misle da smo uzimali samo od jednog proizvođača, a mi smo uzimali od čak pet. Sve je to isti paket, samo od različitih proizvođača. Ali kada je neko krao na mostovima, onda misli da drugi kradu na vitaminima – kazao je predsednik.

On je nakon toga najavio i finansijsku pomoć koja sleduje svim penzionerima u Srbiji.

Foto: printscreen

– Hvala svim proizvođačima koji su obezbedili ove vitamine i minerale. Takođe, da ponovim, penzioneri u maju dobijaju 30 evra, u septembru 50 evra i u novembru još 20 evra. – zaključio je Vučić.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Budalastina nevidjena! Sirotinji treba kvalitena hrana pa im nece trebati sinteticki vitamini. I za koje vreme je to? Mesec dana.

    Odgovori

Ostavite komentar