UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ: Usred meča izgubio prst, tražili su ga po celoj hali! (FOTO+VIDEO)

Komentator iz ringa zamolio je okupljene da pogledaju oko sebe vide li negde prst

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Iako je danas sigurnost u MMA na daleko višem nivou nego što je bila u počecima, još uvek se dogode neke bizarne situacije. Borac je ostao bez prsta, a komentator je zamolio ljude da pogledaju oko sebe i nađu ga.

Na odlasku u ugao između rundi, medicinski timovi treba da saniraju povrede svojih boraca, ali ovoga puta imali su nešto teži zadatak. Da saniraju pokidan prst.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Da, epilog je to jednog šuta koji je Ketag Plijev blokirao, a tad mu je prst najverovatnije slomljen.

No, još uvek je bio u rukavici, ali se nakon klinča u potpunosti odvojio od dlana te je to borčeva ekipa shvatila tek po dolasku u ugao. Krenula je panika kad su shvatili da mu prst ne viri iz rukavice, a isto tako nije u njihovoj blizini, već doslovno vide kost. Odmah su prekinuli borbu i proglasili Devina Gudejla za pobednika.

Tad je tek krenuo pravi šou. Komentator iz ringa zamolio je okupljene da pogledaju oko sebe vide li negde prst, a na kraju su ipak shvatili da je s gornje strane završio u rukavici te su nesretnog borca odmah prevezli u bolnicu gde je išao na hitnu operaciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robert Haydak (@robhaydak)

Ipak, lekari su na kraju uspeli da vrate prst na mesto, a to je borac pokazao na Tviteru. A želite li da vidite kako mu prst izgleda nakon operacije, otvorite celu fotografiju u nastavku.

Srećom, sve se dobro završilo, a nesretni je borac istaknuo da je do loma došlo kad ga je protivnik uhvatio za rukavicu i da se on htio nastaviti boriti, ali mu liječnici nisu dali.

Sportista usnimljen kako uzima kokain: Snimak isplivao dve godine kasnije, a razlog je odvratan! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar