MAŠTOVITO

Evo šta su naše zvezde dobijale od FANOVA: Od portreta preko tetovaža i portikli pa sve do ZMIJA i GAĆICA

Na razne načine pokušavaju da usreće svoje miljenike

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Od postanka šou-biznisa pevači i pevačice su omiljene ličnosti u svetu, ali i kod nas, pa brojni fanovi ne samo što su kupovali njihove albume, nekada lepili postere, a danas neprestano pratili društvene mreže, već su ih često i obasipali poklonima.

DRAGANA MIRKOVIĆ

Dragana Mirković iza sebe ima armiju fanova, koja je svakodnevno, iz različitih krajeva sveta, oduševljava raznim poklonima, a ni pevačica ne krije ljubav prema svima njima, te stalno objavljuje fotografije onoga što dobije. Tako se nedavno pohvalila, između ostalog, i tortom i šoljama sa svojim likom. Ipak, Dragana nije jedina koja može da se pohvali brojnim obožavaocima, ali i ludim poklonima. Pored nje, tu su i Ceca, Aca Lukas, Seka Aleksić…

Foto: Printscreen/Instagram
Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

SEKA ALEKSIĆ – OD KARIKATURA DO GAĆICA

Seki su na kućnu adresu stizale slike sa njenim likom, karikatura, a jednom je na Instagramu objavila i gaćice koje je dobila! Kada je ostala trudna, fanovi nisu želeli da zapostave i bebu, te je jednom dobila i portiklu.

Foto: Facebook

ACA LUKAS – PORTRETI I FIGURE

Pevač je dobijao portrete, čokolade, a jednom i tortu sa njegovom minijaturnom figurom kako svira klavijature! Pravili su mu i iznenađenja ispred kuće za rođendane, a i tetovirali njegov lik po telu. Dok je on publici nesebično uzvraćao, proslavljajući rođendan nekoliko puta sa njima u Areni.

Foto: Facebook

JELENA KARLEUŠA – SLATKIŠI, BALONI, CRTEŽI…

Karleuša maltene svaki dan objavljuje fotografije tetovaža svojih vernih poklonika, koji tetoviraju njene portrete i stihove pesama. Rođendan su joj uvek redovno čestitali, uz poklone koje su joj slali na kuću, među kojima su bile i slike, crteži, slatkiši, baloni…

Foto: Facebook

CECA RAŽNATOVIĆ – STIHOVI, SLIKE, TETOVAŽE…

Folk zvezda ima možda i najposvećenije fanove! Dolazili su joj nekoliko puta ispred kuće sa poklonima za rođendan, nakon što je izašla iz kućnog pritvora, isto su je sačekali parolom čestitke. Nije manjkalo ni tetovaža, ni slika, a jednom je dobila i portret na kojem je predstavljena kao Jovanka Orleanka. Jedan od najdražih poklona koje je dobila je bila pesma „Na korak od pakla”, koju je njen obožavalac napisao za nju: „Najveća tuga i najveći poraz, besmrtna ljubav ti si meni bio, na korak od pakla si me gurnuo, kad si me tugom u srce ranio.”

Foto: Facebook

RADA MANOJLOVIĆ – DOBILA ZMIJU

Rada sigurno može da se pohvali najegzotičnijim poklonom – zmijom! Naime, u emisiji pre nekoliko godina fan iz publike joj je predao kutiju, a Rada nije krila uzbuđenje, pa je i pozirala pred kamerama. – Ja sam, možda, tvoj najveći fan, od prve audicije sam te zapamtio. Imam puno tvojih slika i isečaka iz novina i jako sam srećan što sam dobio priliku da te upoznam – rekao je mladić.

Lola Stojanović

Foto: Objektiv.rs

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar