Tomović se oglasio nakon DISKVALIFIKACIJE, spomenuo i povratak u Zadrugu: Psihički sam loše, čekam nalaze

Bivši zadrugar je u Beogradu, ne zna kada će se vratiti u Crnu Goru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Vladimir Tomović juče je diskvalifikovan iz rijalitija “Zadruga 4”, jer je ucenjivao produkciju. Nakon ove odluke Velikog šefa brzo je napustio imanje u Šimanovcima, te nije imao vremena da se pozdravi sa cimerima.

Tomović je po izlasku iz rijalitija otišao kod brata Vladana, a sada se oglasio i otkrio kako se oseća.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Po izlasku sam bio kod Vuka Moba, on je moj brat. Malo smo popričali, popili, čestitao sam mu na rođenju ćerke. Kod brata Vladana sam sad, još ne znam kada ću za Crnu Goru. Psihički sam loše jako, ja sad stvarno nisam u stanju, niti mogu da dajem bilo kakve izjave i intervjue. Još sam u stanju šoka i iscrpljen od štrajka glađu. Videću kakvi će mi biti nalazi što sam uradio, još čekam rezultate. Nadam se da će biti dobro sve”, istakao je bivši zadrugar za “Kurir”.

Na pitanje da li postoji mogućnost da se vrati u rijaliti rekao je:

Nakon DISKVALIFIKACIJE Tomović prvo posetio OVOG bivšeg zadrugara: Evo gde se trenutno nalazi (FOTO)

“Ništa ne znam. Svako dobro!”.

Podsećamo, Tomović  je davio Marka Đedovića, a nakon što je kažnjen mesečnim honorarom, tražio je da mu produkcija vrati deo honorara.

“Doneli smo odluku da Vladimir Tomović bude diskvalifikovan. ali i tužen. Na osnovu člana u potpisanom ugovoru Rtv Pink će osim diskvalifikacije od Vladimira na sudu potraživati sumu od pet miliona dinara. Niko ne može ucenjivati produkciju niti će produkcija ikada pozitivno odgovoriti na bilo čiju ucenu. Vladimirovi postupci svih prethodnih dana, navodni štrajk glađu, otkrivanje stavki ugovora, negativni komentari o produkciji su posledica kazne koju je dobio zbog davljenja i obaranja na pod Marka Đedovića. Mi kao produkcija stojimo iza toga da je kaznu u iznosu od mesečnog honorara dobio pravedno i da ničim nismo prekršili nijednu stavku iz ugovora”, glasi saopštenje produkcije.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (1)

  1. Konačno da i taj Tomović prestane da teroriše učesnike projekta, a i produkciju. Mamina maza je baš duboko zadro u ugnjetavanje i pretnje da će po izlasku njegovi ljudi učiniti to i to. Nikada više ga ne dovodite u javne igrarije jer nije zaslužio niti ima šta da prikaže.Mogao bi malo da se zaposli i tako zaradi novac. Svim učesnicima posebno ženama, pretio je , ogovarao i govorio i iaži, pa neka ide u crnogorski rijaliti da tamo zaradi.Pošto se hvalio imovinom, ima iz čega i kaznu da plati.

    Odgovori

Ostavite komentar