Zašto “delije” već godinama obožavaju Mitrogola? Jednim gestom ih je kupio za sva vremena! (VIDEO)

Mitre, stvarno si veliki!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport

Zašto “delije”, navijači ljutog Partizanovog rivala Crvene zvezde, toliko vole Aleksandra Mitrovića već godinama, iako je on karijeru započeo upravo na drugoj strani Topčiderskog brda?

Odgovor je jednostavan: Zato što je reprezentativac Srbije i prvotimac Fulama bio domaćin svojim prijateljima iz Srbije i ostatka Evrope, inače navijačima Zvezde, koji su bili gosti kod njega u Londonu, a sve pred meč crveno-belih i Totenhema u Ligi šampiona prošle sezone.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Veliki Mitrogol, sada najbolji strelac u istoriji reprezentacije, tada drugoplasirani iza Stjepana Bobeka, lično im je nabavio karte!

Tu vest je svojevremeno preneo Sportski žurnal. Ovako je Mitrogol pričao o meču srpskog i londonskog kluba:

“Pratiću duel na televiziji, jer već sutra igram prvenstveni sa Lutonom. Zvezda ima šanse da napravi iznenađenje, Totenhem je u malom problemu. Crveno-beli su bezbroj puta dokazali da su najbolji kada je najteže. Englezi pričaju o ambijentu u Beogradu, jednostavno, moraće da jure tri boda, tim pre što su u nezavidnoj situaciji. I tu je Zvezdina dodatna šansa”, ističe Mitrović.

Mitrogol se tada našao u Londonu i u ulozi “domaćina”, pa je tako navijačima Zvezde uspeo da nabavi određen broj karata.

“Navijači Crvene zvezde su me zvali za ulaznice. Nabavio sam to dragoceno parče hartije za tridesetak ljudi. I to sa zadovoljstvom. Mnogi od njih će ostati nekoliko dana u Londonu. Verujem da će Zvezda imati veliku podršku”, zaključio je Mitrović.

Podsetimo, Totenhem je u Londonu tada slavio nad izabranicima Vladana Milojevića, a rezultat je bio 5:0 u korist domaćina – dva gola dao je Hari Kejn, dva Hjung-Min Son i jedan Erik Lamela.

Kapiten govorio o igrici koja je ujedinila reprezentativce: Ovi iz Zvezdine škole najviše lažu! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar